Tifa i ja se NE VOLIMO: Alen Islamović progovorio o večnom rivalstvu, ne krije NETRPELJIVOST prema kolegi!

Autor:

Zabava

26.08.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alen ne krije netrpeljivost prema Tifi i kaže da su njih dvojica profesionalci na bini, te da ne moraju da se vole privatno.

Tifa i ja se NE VOLIMO: Alen Islamović progovorio o večnom rivalstvu, ne krije NETRPELJIVOST prema kolegi!

Foto: Tanjug/M.Marković, S. Radovanović

Alen Islamović uskoro će nastupiti u Sarajevu, prvi put nakon 17 godina, a povodom toga progovorio je o odnosu s kolegom iz Bijelog dugmeta, Mladenom Vojičićem Tifom, koji su oduvek obeležavale uvrede i tuče.

Foto: ST/D.Kadić

 

Naime, Alen ne krije netrpeljivost prema Tifi, te kaže da su njih dvojica profesionalci na bini, te da ne moraju da se vole privatno.


- Moj i Tifin odnos je nikakav. A i ne treba biti, što bi morao biti nekakav. Bolje da je nikakav. Dođemo na posao, odradimo svoje i svako svojim putem. To je pravi profesionalizam. Mislite da se Kit Ričards i Mik Džeger vole? Ne vole se nikako, ali, eto, na bini su stalno. I grle se čak. Ali se ne tuku. To je jačina Rolingstounsa - rekao je Alen za bosanske medije, pa dodao da je on od onih koji vole svoj posao i uživaju u istom bez obzira na međuljudske odnose:

 

Foto: Youtube printscreen

Alen Islamović

 


- Nisam tip koji negativno zrači, ne dolazim ljut na posao. Imate one portire koji moraju rano na posao, pa psuju po kući sve po redu jer znaju da moraju ustati u tri i doći na posao u pet, znaju šta ih čeka. Ja se tako prema poslu ne odnosim. Dolazim na koncerte spreman, odmoran, želim da zabavim ljude, a da se i ja dobro zabavljam, a ne da pravim probleme.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading