AU, DRUŽE! Voditeljka Slagalice pokazala GOLE NOGE, muškarci uzdišu za njima: Marija Veljković nakon razvoda blista, ovaj kadar oduzima dah! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.08.2022

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija VEljković pokazala izvajane noge!

AU, DRUŽE! Voditeljka Slagalice pokazala GOLE NOGE, muškarci uzdišu za njima: Marija Veljković nakon razvoda blista, ovaj kadar oduzima dah! (FOTO)

Foto: youtube.com/burekdzijaful

Voditeljka popularnog kviza ,,Slagalica" Marija Veljković je podelila fotografiju sa crvenog tepiha, a zbog odevne kombinacije se našla na meti komentara u kojima ne prestaju da pristižu komplimenti.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Marija Veljković Jutjub

 

Nakon što je na svom Instagramu podelila zavodljive fotke sa letovanja i na račun svog blistavog izgleda dobila veliki broj pohvala, voditeljka Slagalice Marija Veljković ponovo se našla na meti komentara.

 

Ona se pojavila na jednom događaju i crvenim tepihom prošetala u ultra kratkoj zelenoj haljini koja je isticala njenu figuru, ali i otkrivala njene vitke noge. Marija je za kratko vreme prikupila veliki broj lajkova, a ispod slike koju je objavila izređale su se i brojni komplimenti.

"Blistaš", "Ovo je holivudska lepota" "Prezgodna si", "Bomba", "Lepoto", samo su neki od njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
uki

21.08.2022 18:56

Ova žena nema pojma koja je i kako treba da se ponaša.Nijedna njena koleginica se ne nameće vulgarno muškarcima kao ona.Sve postiru porodične,primerene fotografije a ona fotke koje nisu u redu sa njenom profesijom,statusom majke...stvarno je ''slobodna'' razvedena ali upravo zbog flertovanja i izleta van braka.A i pored toliko truda,tretmana,fotošopa,šminki ne vredi.

Dušan

22.08.2022 07:34

Krive i X noge.