Umro je pod MISTERIOZNIM OKOLNOSTIMA, a ono što se nalazi ispred vrata i DANAS,, uteruje STRAH U KOSTI, niko ne sme da dira! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.08.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Rođa Raičević bio je velika muzička zvezda devedesetih godina, on je preminuo pod nerazjašenim okolnostima, a sada je njegova devojka, konačno progovorila o svemu.

Umro je pod MISTERIOZNIM OKOLNOSTIMA, a ono što se nalazi ispred vrata i DANAS,, uteruje STRAH U KOSTI, niko ne sme da dira! (FOTO)

Foto: intagram printscreen

Jedna od najvećih misterija u domaćoj javnosti sigurno da je smrt čuvenog pevača Rođe Raičevića, koji je devesetih godina bio velika muzička zvezda. 

Rođa je preminuo pre 20 godina, a njegova smrt je i dalje pod velom misterije.Naime, Rođa je preminuo 7. oktobra 2001. godine, u 45. godini, u svom stanu u Beogradu, a iako to nikada nije službeno potvrđeno govorilo se da je preminuo od prekomerne doze kokaina.

Republika

Foto: youtube.com/ baraba054

Rođa Raičević biografija

 

Priča koja godinama kruži, a koja je vezana za pevačevu smrt, jeste da stanari zgrade u kojoj je Rođa preminuo veruju da na četvrtom spratu stoji njegov kofer po koji ni dan danas niko nije došao, a oni ga ne diraju i ne otvaraju.

Republika

Foto: Promo

Rođa Raičević pesme

 

- Taj kofer godinama stoji tu. Kažu da je Rođin. Niko još nije došao po njega, a mi ga ne diramo – ispričala je jednom prilikom za medije komšinica pokojnog pevača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading