EKSPLICITNE scene Soraje i Šavije! Javno se DODIRIVALE, mazile INTIMNE DELOVE, vrela akcija nastavljena u mašini od 200.000 evra! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.08.2022

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Šavija i Soraja se mazile u javnosti.

EKSPLICITNE scene Soraje i Šavije! Javno se DODIRIVALE, mazile INTIMNE DELOVE, vrela akcija nastavljena u mašini od 200.000 evra! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Soraja Vučelić nalazi se u Crnoj Gori, gde uživa sa svojim partnerom, a društvo joj pravi drugarica Nataša Šavija sa kojom se provodi svako veče, a reklo bi se da je sinoćni provod bio veoma zanimljiv.

Naime, njih dve u se snimale, najpre iz Sorajinog luksuznog automobila koji je dobila od dečka, a koji košta više od 200.000 evra. Potom su se snimale u klubu, a ono što je privuklo pažnju mnogih jeste činjenica da su sve vreme snimale svoje noge i atribute po kojima su jedna drugu mazile i dodirivale, a onda akciju nastavile u G klasi, te su rasplinule maštu muške populacije, koja je nakon ovih snimaka ostala da zamišlja šta se dešavalo do kraja večeri, kao i gde su završile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading