Isplivali ŠOK detalji Sorajinog života u DOMU! Štićenica istog progovorila i otkrila ISTINU o starletinom detinjstvu: Znalo se da će biti OPASNA!

Autor:

Zabava

14.08.2022

06:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štićenica doma za nezbrinutu decu progovorila o Soraji i njenom boravku tamo.

Isplivali ŠOK detalji Sorajinog života u DOMU! Štićenica istog progovorila i otkrila ISTINU o starletinom detinjstvu: Znalo se da će biti OPASNA!

Foto: instagram.com/sorajavucelic

Starleta Soraja Vučelić odrasla je u domu za nezbrinutu decu u blizini Herceg Novog, a potom u hraniteljskoj porodici, što nikada nije krila i javno je pričala o svom detinjstvu. Devojka koja poznate Soraju iz perioda kada je živela u Bijeloj i bila u domu, ispričala je da je starleta bila problematična, kao i da je maltretirala sve oko sebe.

– I ja sam kao i Soraja bila u domu baš u vreme kada je i ona tamo živela. To je bilo 1993-94. godine. Ona se nije dugo zadržala u Bijeloj. Za to vreme ostala je upamćena kao pravi harambaša. Imala je svoju bandu, dok je ona bila na čelu tog klana. Odmah se izdvojila od ostalih devojčica, pa je tako maltretirala sve one koji nisu hteli da je slušaju. Bila je strah i trepet za sve štićenike jer je bila miljenica starijih dečaka u domu – priča devojka za Kurir i otkriva:

Republika

Foto: instagram.com/sorajavucelic

Soraja Vučelić

- Mi smo mogle često da izlazimo jer je naš dom bio otvorenog tipa, na obali mora. Kada je imala slobodno vreme, šetala je Baošićima kao da ga je osvojila. Nikada nije išla sama, uvek je bila u pratnji drugih devojčica, koje su u nju gledale kao u boga i slepo je slušale. Niko nije smeo da je popreko pogleda, jer bi u suprotnom odmah počela da se tuče. Niko nije smeo da joj se suprotstavi upravo zbog opasnih domaca koji su je štitili. Sećam se da je jednom devojčicu koja je došla na letovanje sa porodicom bez ikakvih razloga napala. Unosila joj se u facu i pretila joj je, da su se i stariji umešali i pokušali da je smire. U sekundi su se stvorili drugi domci, koji su opkolili devojčicu, a veći incident je izbegnut kada se umešao jedan meštanin koji je poznavao Saru i uspeo da je smiri da ne napravi belaj većih razmera. Kada je napustila dom, svi su odahnuli i lakše se živelo – rekla je ona i otkrila kako je starleta izgledala u tom periodu.

Republika

Foto: Instagram.com

Soraja Vučelić je bila u domu za nezbrinutu decu

– Bila je visoka mršavica i oduvek se oblačila izazovno za svoje godine, što se sviđalo dečacima, pa su svi jurili za njom. I od tad se znalo da će postati opasna, nisam se uopšte iznenadila kada sam je posle mnogo godina videla na televiziji. Ja se nikada nisam družila s njom, izbegavala sam je, tako da nismo imale problem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading