Nada Topčagić uletela u HITNU i samo PALA! Pevačica mesec dana bila prikovana za krevet: Mislila sam da neću PREŽIVETI!

Autor:

Zabava

14.08.2022

06:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Topčagić jedva se oporavila nakon bolesti.

Nada Topčagić uletela u HITNU i samo PALA! Pevačica mesec dana bila prikovana za krevet: Mislila sam da neću PREŽIVETI!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nada Topčagić

Nada Topčagić nedavno je imala problem sa zdravljem kada je pala u krevet i skoro mesec dana se borila za ozdravljenje.
 

- Bila sam u Topoli na memorijalnom koncertu u čast Zorana Jovanovića, a došlo je još puno pevača. Posle toga sam se razbolela i 20 dana nisam mogla da ustanem iz kreveta i mislila sam da neću preživeti. Pogrešila sam što sam htela sama da se lečim, pa sam pila aspirine. Onda sam tako izdržavala nekako i otišla takva na Taru, a tamo mi se tek slošilo, nisam znala šta da radim - rekla je Nada za medije i dodala da su je na kraju vozili u Hitnu pomoć u Bajinu Baštu:

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nada Topčagić

- Tad sam stvarno već mislila da neću preživeti, sve me je bolelo. Kad sam ušla, rekla sam "dajte mi infuziju" i samo sam pala. Imala sam 40 temperaturu - nastavila je:

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nada Topčagić o bolesti

- Tada su mi uradili PCR, ali je već prošlo puno vremena i bila sam negativna, tako da ne znam da li sam imala koronu. Ja sam se, iskreno, bojala samo da mi guraju taj štapić u nos. Samo to ne volim i onda sam izbegavala, ali sam na kraju morala. Jako sam loše bila, da nisam otišla kod lekara ne znam da li bih se oporavila. Mislila sam da neću posle moći da održim nekoliko nastupa koji su bili odavno zakazani, ali sam nekako uspela - iskrena je bila pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading