Skinula se Jovana Tipšin (45) u MINI BIKINI! Pevačica izgleda kao BOMBA! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.08.2022

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tipšin pokazala je kako izgleda u izazovnom kupaćem kostimu!

Skinula se Jovana Tipšin (45) u MINI BIKINI! Pevačica izgleda kao BOMBA! (FOTO)

Foto: Republika

Pevačica Jovana Tipšin odlučila je da vrele letnje dane provede na plaži Antalije, te je spakovala kofere, a svoje pratioce na Instagram profilu počastila je vrelim fotografijama u mini kupaćem kostimu. 

Iako gazi 45. godinu, pevačica je pokazala izvajano telo na plaži, pozirajući pred kamerama u plavom kupaćem kostimu, Jovana je izmamila lavinu pozitivnih komentara ispod. 

 

 

- "Moja bomba", "Ženo, izgledaš predobro", "Kao sirena" - bili su samo neki od komentara ispod fotografije koju je Jovana objavila na Instagramu. 

Podsetimo, nedavno u emisiji ,,Ispovest" samo na Jutjub kanalu Republika TV pevačica je otkrila sve o čuvenom engleskom jeziku, zbog čega je svojevremeno bila u žiži interesovanja u javnosti. 

 

Engleski nikad ne može čovek da savlada skroz, da bude pravi Amerikanac! Ti ljudi koji kažu da znaju sve, lažu, oni ništa ne znaju. Uvek ima nešto novo da se uči. Što više učimo i radimo na sebi, manje smo interesantni - zaključila je Jovana za Republika.rs nakon mukotrpnog učenja, od kojeg, kako dalje ističe, nikada neće odustati:

- Strane jezike moramo sve vreme da učimo, da razvijamo moždane vijuge. Mora da se čita. Skoro sam srela jednu bakicu, damu, i tako pametne stvari mi je rekla. Da što više čitamo, to duže živimo, nemamo Alchajmer i demenciju. Mnogo znači kad čovek radi na sebi i kad uči, pa i nekoliko reči dnevno. Volela bih da znam pet jezika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading