Snima se FILM o Kseniji Pajčin! Poznati glumci tumačiće Cecu i Arkana!

Autor:

Zabava

11.08.2022

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon 12 godina od tragične smrti Ksenije Pajčin snima se film o njenom životu.

Snima se FILM o Kseniji Pajčin! Poznati glumci tumačiće Cecu i Arkana!

Foto: Instagram.com

Pevačicu Kseniju Pajčin javnost i dan danas ne zaboravlja, a njen život će biti ovekovečen u filmu čije je snimanje zakazano za 2023. godinu.

– Život i smrt Ksenije Pajčin i danas intrigiraju javnost. Ipak, mislim da ona ne zaslužuje da joj se prevrću kosti i očitava DNK 12 godina nakon preranog odlaska. Želja nam je da ovaj film predstavi uspon i život, koji je prekinut prerano, jedne beogradske geto princeze, koja je bila, po mnogo čemu, izuzetna. Nije bilo muškarca koji nije maštao o njoj. A i žene su joj se divile. Uživale u njenim talentima. Imala je neverovatnu energiju. Poznavao sam je dovoljno da mogu da zagrebem u njenu dušu, ali još bitnije od toga mi je što su njeni prijatelji bili spremni da nam pomognu da do srži prodremo u njenu ličnost i pokušamo da je predstavimo najrealističnije – ističe za Kurir producent filma, pa otkriva da će film prikazati brojne događaje sa kraja devedesetih godina:

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda

- Kastinzi za glavne i sporedne glumce su u toku. A biće interesantno videti kome će producenti i reditelj dodeliti ulogu Ksenije Pajčin, kao i ulogu njenog dečka Filipa Kapisode. Podjednako će biti zanimljivo videti kako će u filmu biti predstavljene i druge poznate ličnosti. Najavljuje se da će odabrani glumci odigrati likove kao što su pokojni voditelj Milovan Ilić Minimaks, Big Lale, brojni poznati novinari. Biće zanimljivo na filmskom platnu oživeti i lik Željka Ražnatovića Arkana, koga će igrati trenutno veoma popularan glumac, dok će veliko iznenađenje za publiku biti ko će tumačiti lik Cece Ražnatović. Pojaviće se i mnogi drugi estradni likovi koji su obeležili period Ksenijinog bivstvovanja na estradi. Producenti najavljuju da će posebno voditi računa o izboru glumaca i o maskama, kada su u pitanju autentične ličnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading