"ZVEZDA GRANDA" u MORSKOJ akciji na jahti sa dečkom: Valentina Kuzmanović u nikad vrelijem izdanju, počastila sve PROVOKATIVNIM fotkama!

Autor:

Zabava

11.08.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i ,,Zvezda Granda" Valentina Kuzmanović pokazala je kako uživa sa dečkom na jahti!

"ZVEZDA GRANDA" u MORSKOJ akciji na jahti sa dečkom: Valentina Kuzmanović u nikad vrelijem izdanju, počastila sve PROVOKATIVNIM fotkama!

Foto: Instagram.com

Godinama unazad jedna od poznatijih pevačica i ,,Zvezda Granda" Valentina Kuzmanović uživa u ljubavi sa golmanom Matijom Savovićem. Oni se trenutno nalaze na odmoru, odakle redovno objavljuju fotografije na Instagram profilima o mestima koje posete. 

Međutim, one na kojima poziraju zajedno očigledno čuvaju samo za sebe, ali je sad sportista napravio presedan i objavio fotku na kojoj se ljube na brodiću.

 

Ovaj romantični kadar raznežio je njihove pratioce koji su im poželeli da zauvek ostanu ovako mladi, zaljubljeni i srećni.

Nakon toga pevačica je svoje fanove počastila i fotkama u kupaćem iza kojih stoji upravo njena jača polovina. Objavu je začinila pesmom "Devojko mala", i time dodatno pokupila simpatije svojih fanova.

Republika

Foto: Printscreen

Valentina Kuzmanović Zvezde Granda

 

Mnogi su prokomentarisali njene zanosne obline koje baš i nemamo priliku često da viđamo, budući da je na sceni uglavnom smerna, a jedan od najlepših komplimenata koje je dobila jeste da je prava prirodna lepotica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading