Dalila smuvala BIVŠEG dečka Sandre Afrike? Pevačica će POLUDETI, Mikiša sada ljubi Dragojevićku, otkrili ih DETALJI! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.08.2022

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević smuvala se sa bivšim dečkom Sandre Afrike.

Dalila smuvala BIVŠEG dečka Sandre Afrike? Pevačica će POLUDETI, Mikiša sada ljubi Dragojevićku, otkrili ih DETALJI! (FOTO)

Foto: ATA Images/e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Dalila Dragojević već neko vreme uživa na Crnogorskom primorju, gde je na iznenađenje mnogih našla i novog dečka, sa kojim uživa u ljubavi, ali ne želi da ga pokaže, zbog čega intrigira javnosti.

Republika

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official

Dalila Dragojević sa novim dečkom

Međutim, kako Kurir prenosi, Dalila svoje vreme provodi kod bivšeg dečka Sandre Afrike, Aleksandra Moskovljevića Mikiše i to na jahti, pa kako tvrdi izvor pomenutog medija, njih dvoje su u ljubavnoj romansi.

Republika

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official

Dalila Dragojević na jahti

Iako je vešto skrivala muškarca koji je pored nje dok letuje, odala ju je jahta na kojoj je bila, a koja je u vlasništvu Sandrinog menadžera i bivšeg dečka. Istina, objavljivali su zasebne fotografije, ali je izgled jahte isti, kao i detalji oko njih. Njih dvoje se ne prate na društvenim mrežama, a poznato je da pevačica zna da napravi problem svom menadžeru kada je u vezi sa devojkom koja njoj ne odgovara.

 

 

- Iako nije s Mikišom, Sandra i te kako vodi računa o njegovom ljubavnom životu. Nekoliko devojaka je oterala, a posebno je alergična na rijaliti učesnice. Zato ne treba da vas čudi što Mikiša ne prati Dalilu, ali jasno je da je uživala na njegovom brodu - priča izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mirko

09.08.2022 17:23

Ma ko će matoru Dalilu pored toliko mladih lepotica.