Palo POMIRENJE? Emina i Mustafa na društvene mreže objavili ISTU fotografiju, javnost u NEVERICI! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.08.2022

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Jahović i Mustafa Sandal objavili su istu fotografiju na svoje društvene mreže i tako pokrenuli spekulacije o pomirenju.

Palo POMIRENJE? Emina i Mustafa na društvene mreže objavili ISTU fotografiju, javnost u NEVERICI! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/mustafasandal24, ST/Vladimir Lukić

Iako su se razveli 2018. godine, Mustafa Sandal i Emina Jahović ne prestaju da budu u žiži interesovanja javnosti i aktuelna tema medija, te iako je svako krenuo svojim putem, a Mustafa čak ponovo stao na ludi kamen, mnogi i dalje priželjkuju njihovo pomirenje. Tako je ista fotografija koju su oboje objavila, izazvala brojne komentare i spekulacije u javnosti.

Republika

Foto: instagram.com

Emina Jahović i Mustafa Sandal

Naime, njihov stariji sin Jaman, napunio je 14 godina, a ponosni roditelji su čestitali rođendan na društvenim mrežama uz istu fotografiju.

- Mom sinu, mojoj motivaciji i inspiraciji. Moja snaga i moje sidro, moj razlog da bezuslovno verujem u ljubav. Tako sam zahvalna Bogu što te je doveo na moj put... Hvala ti što si najbolji veliki brat… što štitiš, brineš i voliš - emotivne reči uputila je sinu Emina dok je Mustafa napisao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

- Koliko god da rasteš, tvoji talenti, um i harizma će se povećavati, sazrevati i napredovati da postaneš čovek. Uvek ćeš ostati ovakav u mom srcu i za ceo život. Srećan rođendan moj dragi sine, mnogo te volim

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading