Život kao na filmu: Kidnapovali su ga, imao je uspeha u karijeri, a onda je nestao sa scene! Gde je danas i šta radi Stefan Živojinović?! (FOTO)

Autor: M.P.

Zabava

09.08.2022

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin jugoslovenske dive Lepe Brene i teniskog asa Bobe Živojinovića preko noći je nestao iz javnog života

Život kao na filmu: Kidnapovali su ga, imao je uspeha u karijeri, a onda je nestao sa scene! Gde je danas i šta radi Stefan Živojinović?! (FOTO)

Foto: ATA Images

Da javni život iako je nametnut neki ljudima po samom rođenju ne prija, govori i primer Stefana Živojinovića sina Lepe Brene i Bobe Živojinović

 

Od malena je bio sfera interesovanja medija, pa je se samim tim i očekivalo da će se baviti javnim poslom. Prva naslovna strana Stefana Živojinovića sa svojom majkom tadašnjom jugoslovenskom zvezdom Lepom Brenom osvanula je davne 1992. godine. Kao i svake naredne u velikim editorijalima kada su se Brena i Boba slikali sa svojom porodicom, pored Stefana tu je uvek bio i njegov rođeni brat Viktor, kao i polu brat Filip. 

 

 

Međutim, 2000. godine Stefan Živojinović je bio tema svih medija kada je ispred porodične kuće na Bežanijskoj kosi otet. Na rasplet ovog događaja čekalo se punih 20. godina. 

Foto: Instagram/printscreen

Brena, Boba i Stefan

 

Često je bio meta novinskih natpisa, što zbog veze sa porodicom. što zbog svog privatnog života. 

U leto 2017. godine Stefan se javnosti predstavio kao pevač, a debitantski sing "Dva ludaka" naišao je na lep prijem kod publike. Ređali su se nastupi, televizijske emisije, koncerti. 

 

 

Ali, šta se dogodilo u januaru 2020. godine nakon novogodišnjeg koncerta u Vrnjačkoj Banji, kada se Stefan povukao iz javnosti nikome nije jasno. Tada je mladi Živojinović preko svoje advokatske kancelarije poslao zvanično saopštenje da više ne želi da bude deo javne scene. 

Foto: printskrin/instagram

Stefanova poslednja objava na Instagramu, januar 2020.

 

Za svo ovo vreme jedino ga je ekipa Paparaco lova uhvatila u laganoj šetnji gradom, totalnog drugačijeg izgleda. Stefan je pustio bradu i kosu, a kako su ga tada usnimili nabacio je i koje kilo više. 

Foto: printskrin/Youtube/PaparacoLov

Stefan, april 2021.

 

Da je zaista odlučio da stavi tačku na javni život govori i podatak da je na društvenoj mreži Instagam na kojoj je bio veoma aktivan poslednju fotografiju objavio u januaru 2020. nakon što je nestao. 

 

 

Šta ga je navelo da se povuče iz javnog života, pa ni da posećuje porodična okupljanja ostaje nam samo da nagađamo, dok neko ne progovori na ovu temu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading