Bivši dečko Lepe Brene otkrio sve MRAČNE TAJNE: Pre Bobe njega je pevačica LUDO VOLELA, a onda je pukla tikva! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.08.2022

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Mirko Krlić otkriva sve o vezi sa Lepom Brenom!

Bivši dečko Lepe Brene otkrio sve MRAČNE TAJNE: Pre Bobe njega je pevačica LUDO VOLELA, a onda je pukla tikva! (FOTO)

Foto: ATA Images

Pevačica Lepa Brena je u braku sa Slobodanom Bobom Živojinovićem preko 30 godina i sa njim ima dvoje dece, a ono što malo ko zna jeste da se tokom osamdesetih godina zaljubila u zrenjaninskog di-džeja i kafedžiju Mirka Krlića, sa kojim je uplovila i u vezu.

Dok je Brena osvajla muzičku scenu munjevitom brzinom, Krlić je mnogo kasnije postao narodni poslanik i predsednik skupštinskog Odbora za kulturu i informisanje, a svojevremeno je bio i zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju. Šuškalo se da je upravo njen veliki hit "Miki, Mićo" posvetila baš ovom čoveku.

Foto: youtube.com/Lepa Brena

Lepa Brena "Hajde da se volimo"

 

Mirko Krlić, ispričao je svoju emotivnu priču o Breni za "Sabor".

- Tačno je da je Lepa Brena duže vreme bila moja devojka i da smo se voleli. Ali, sada je to već prošlost i mi smo sada samo dobri prijatelji. O onome što priča zrenjaninska čaršija, da je trebalo da se uda za mene i da je, tako reći, sve već bilo gotovo - mogu reći da je sve to mašta i nečije lepe želje... Ja mogu da izjavim da je, posle našeg zabavljanja, Brena za mene bila i ostala veliki prijatej - rekao je tom prilikom Krlić i dodao:

- I pravo da vam kažem, nimalo se nisam iznenadio kada je nedavno objavljeno da se udaje. Jer, ja za tu njenu želju već odavno znam. Dok smo bili zajedno, često mi je govorila: "Mirko, najveća mi je želja da zasnujem svoju porodicu. Stalno me progoni misao da će slava jednoga dana proći, a ja ostati sama..." Od tog straha nikako nije mogla da se oslobodi, pogotovo što je stalno bila odvojena od roditelja, koji žive u Brčkom.

Zrenjaninski zavodnik otkrio je kako je počela i tekla njihova veza.

Foto: ST/V.Lukić

Lepa Brena i Boba Živojinović

 

- Brenu sam upoznao kada je prvi put nastupala u Zrenjaninu. To je bilo pre nekoliko godina, kada je kao još neafirmisana pevačica pevala u hotelu Vojvodina. Svideli smo se jedno drugom na prvi pogled. I počeli smo da se zabavljamo. Ja sam tada radio kao disk-džokej u Domu mladosti, a kasnije dole u baru. Brena je u našem gradu pevala u dva maha po nekoliko meseci, a viđali smo se i kasnije kada je otišla iz Zrenjanina. Dok je ovde gostovala, retko je prošao koji dan a da nismo bili zajedno.

Isitče da ju je za to vreme dobro upoznao.

- Mogu reći da je njen svakodnevni život potpuno odudarao od njene uloge pevačice i zabavljačice u lokalu. Na radnom mestu, ona je do kraja bila profesionalac, a posle toga - sasvim obična, moralna žena, uz to, za svoje godine, i veoma inteligentna. Znala je šta hoće!"

Foto: ATA Images

Lepa Brena i Boba Živojinović brak

 

Krlić je istakao da je Brena i kao devojka težila porodici.

- Kao što je poznato, ona je nastupala samo u boljim restoranima, a posle toga se vrtoglavo uspela na sam vrh jugoslovenske estrade. Iako je volela da peva, biti zapažena, ipak, čim bi završila svoj nastup, povlačila se u svoju hotelsku sobu. Volela je diskretna mesta, da je radoznali ne opterećuju. Znala je dobro da razlikuje ko su joj iskreni prijatelji, a ko su oni koji to samo glume. Još u toku prvih kontakata s Brenom, zapazio sam njenu veliku želju za stvaranje porodice. Žarko je želela da živi u porodičnom krugu, s decom, koju je oduvek obožavala.

Oduševljavalo ga je to koliko je bila jednostavna osoba van scene.

- U onom drugom delu svog života, to jest, izvan estradne scene, Brena se trudila da bude što običnija, što jednostavnija. S obzirom na njenu korpulenciju, mnogi verovatno misle da je ona sigurno i ljubitelj dobrog zalogaja. Međutim, stvarnost je drukčija: iako naočita i krupna devojka, ona baš ne poklanja neku naročito pažnju jelu - govorio je Krlić.

Foto: ATA Images

Lepa Brena pesme

 

Njih dvoje su tada, uprkos njenoj popularnosti, funkcionisali kao i svi drugi mladi parovi.

- Kada je bila slobodna, mi smo najrađe odlazili kod mojih ili kod njenih prijatelja. Bile su to kućne posete i na tim sedeljkama smo o svemu i svačemu ćaskali. Na estradnoj sceni, Brena je imala druge preokupacije. Nastojala je da bude pravi profesionalac - da što bolje otpeva neku pesmu, da to bude prava vrednost. Ona je uživala u svom poslu. Nekima su smetali oni njeni neuobičajeni efekti, pa i ono jahanje gostiju, ali - to je bila samo sporedna, propratna igra.

Naglašava da se dobro seća Breninog prvog prodora na našoj televiziji.

- Kada je u emisiji "Nedeljom popodne", uz Minimaksove komentare, nastupila s onom svojom pesmom "Čačak, Čačak, šumadijski rokenrol... Tog popodneva bili smo u mom stanu i zajedno smo gledali televizijski program - kad se ona neočekivano pojavila na malom ekranu. Tada je prvi put uživo videla sebe na televiziji. Međutim, ta iznenadna slava joj nije nimalo udarila u glavu. Ostala je na zemlji - ista kao što je i pre bila", ustvrdio je Mirko.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading