ŠTA REČE OVO? Bivši dečko Aleksandre Prijović otkrio sve o SUSRETIMA sa njom nakon RASKIDA! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.08.2022

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ljuba Perućica šokirao izjavom o Aleksandri Prijović!

ŠTA REČE OVO? Bivši dečko Aleksandre Prijović otkrio sve o SUSRETIMA sa njom nakon RASKIDA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Poznati pevač Ljuba Perućica, svojevremeno bio je u vezi sa Aleksandrom Prijović, a nedavno je sve ostavio u šoku izjavom o pevačici. 

Perućici očigledno smeta što nakon toliko godina ne može da se oslobodi epiteta - bivši dečko Aleksandre Prijović te je bio malo brži na jeziku i izneo sočne detalje.

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic

Ljuba Perućica i Aleksandra Prijović

 

Ljubina i Aleksandrina dvogodišnja veza i te kako je ostavila traga te se pevač koji je oženjen voditeljkom Katarinom Kolozeus još uvek susreće sa pitanjima o Priji.

 Svaki moj susret sa Aleksandrom izgleda kao sa svakom mojom bivšom s kojom sam ostao u dobrim odnosima. Mi smo se razišli na najnormalniji mogući način i ne vidim zašto ne bih pričao sa njom i pitao je kako je, šta ima novo… Ja sam s njom bio dve godine, porodice nam se poznaju, ulazio sam joj u kuću, a i ona u moju i normalno je da pitam za te ljude. Čak i moja supruga, kada je sretne negde, popriča s njom najnormalnije. To što je bilo između nas, ostalo je u prošlosti – ispričao je Ljuba, pa dodao:

Foto: V. JANKOVIĆ

Ljuba Perućica venčanje

 

- Nisam patio previše jer sam ja bio taj koji je želeo da se to završi zbog toga što neke stvari nisu funkcionisale. Bio sam srećan kada sam raskinuo, prodisao sam i shvatio da je bolje što se tako završilo.

Iako u srećnom braku, pevač nikada nije krio da je sa bivšom ostao u korektnim odnosima, a da li će tako ostati i nakon ove izjave pokazaće vreme koje je pred nama.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading