Isplivala JEZIVA fotografija PRETUČENE PEVAČICE: Marini UNAKAŽENO lice, brojni udarci u glavu izazvali POTRES MOZGA! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.08.2022

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Marina Radosavljević završila je u bolnici nakon što ju je brutalno pretukao bivši dečko.

Isplivala JEZIVA fotografija PRETUČENE PEVAČICE: Marini UNAKAŽENO lice, brojni udarci u glavu izazvali POTRES MOZGA! (FOTO)

Foto: printscreen/facebook

Pevačica Granda Marina Radosavljević brutalno je pretučena 4. avgusta u jednom klubu u Vrnjačkoj banji, kada je na nju, naočigled svih, nasrnuo njen bivši dečko.

Marina je nakon incidenta hitno hospitalizovana, a napadač se posle izvesnog vremena predao policiji. Kako je pevačica otkrila za Republiku, on će biti krivično gonjen.

Foto: printscreen/facebook

Marina Radosavljević

 

- Ošamućena sam, jedva govorim. Ivan je priveden, tačnije predao se. Sad je sve u rukama nadležnih organa i mog advokata. Biće krivično gonjen. Pitate me da li prvi slučaj napada i drugi imaju veze, ceo grad priča isto i na portalima možete da pročitate. Sve  je u rukama nadležnih organa, ja se samo nadam da će me doktor pustiti kući, možda već danas - rekla je Marina za Republiku.


Pevačica je pretrpela stravične udarce, a o tome svedoči i fotografija do koje je došla naša redakcija, a na kojoj se vide brojne povrede na njenom licu.

Foto: Privatna arhiva

Marina Radosavljević

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading