SUKOB SE NASTAVLJA! Kristijan Golubović uputio ŽESTOKU PORUKU svom najvećem RIVALU: Čekam te večeras po cenu ROBIJE, dođi da te POJEDEM I RASTRGNEM!

Autor:

Zabava

08.08.2022

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golubović se oglasio putem društvenih mreža i u video snimku poručio Mirzi da ga čeka večeras da se obračunaju!

SUKOB SE NASTAVLJA! Kristijan Golubović uputio ŽESTOKU PORUKU svom najvećem RIVALU: Čekam te večeras po cenu ROBIJE, dođi da te POJEDEM I RASTRGNEM!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što su se već nekoliko puta do sada sukobili preko TikToka, pozivajući jedan drugog na tuču, Kristijan Golubović odlučio je da pošalje svom rivalu iz susedne zemlje Mirzi Hatiću žestoku poruku!


Naime, Golubović se oglasio putem društvenih mreža i u video snimku poručio Mirzi da ga čeka večeras u 22 časa!

Foto: N. Pančić

Kristijan Golubović

 


- Mirza Hatiću, izašao si iz zatvora, prozivao si me da sam p**ko, da sam bivši kriminalac i kriminalac na baterije. A kada bismo uzeli tvoje nedelo za koje si odgovarao, naspram mog predškolskog kriminala, razlika je kao između dona svih donova i onog što pere prozore na semaforu - počeo je Kristijan, pa dodao:

- Sada te prozivam javno p**ko jedna, Mirza Hatiću, ako večeras ne izažeš u 22 h na moj novi profil, ti ćeš biti ober giga mega p**ka koja nije smela Kristijanu da izađe na fer plej, samo je trabunjala nacionalistički o nekoj pobedi nada mnom. Mali si dečko iz Sarajeva. Ja sam veliki dečko, rođen u Minhenu, odrastao po svetskim metropolama.

Foto: N. Pančić

Kristijan Golubović

 

- Ako čujem još jednu jedinu reč da si me spomenuo, a večeras ne izađeš u lajv i odigraš meč sa mnom, zapamti, naći ću te i is**ću ti se na glavu. To ću da snimim po cenu moje robije i bićeš glavna klozetska šolja balkana! Zapamti moje reči, uvek sam tvrdio da sam nepobediv, a to kažem i sad. Ti si mala maca, a ja sam lav. Ako hoćeš dođi večeras da te pojedem i rastrgnem kako treba, ne nacionalistički, ne kriminalno, nego šmekerski da ti pokažem koliko si mali - poručio je Kristijan Hatiću, a kompletnu video poruku pogledajte u nastavku:

 

 

Podsećamo, sukob između Kristijana i Mirze počeo je pre nekoliko godina dana kada je Hatić spomenuo Kristijana u negativnom kontekstu, a onda mu javno zapretio:

- Kristijana poštujem ko nekog starog mangupa. Nama je on kad smo bili deca bio zanimljiv da gledamo one njegove snimke. On kad gledaš njega to je jedan patološki lažov. On je tetkurina, ženturina. Alaha mi, čim izađe ja ću se pobiti sa njim - rekao je on tom prilikom.

Foto: Youtube printscreen Source.ba

Mirza Hatić

 

Inače, Mirza Hatić, koji je u zatvoru bio zbog razbojništva, 2014. godine srušio krst na Zlatištu koji je prestavljao spomen-obeležje na srpske žrtve u ratu, a tada je, kako je rekao, dobio pretnju od Kristijana putem društvenih mreža.

- Kad sam srušio onaj krst, Kristijan je meni napisao na Fejsbuku da će mi iscrtati krst na čelu - rekao je Hatić jednom prilikom.

Mirza je nedavno optužio Kristijana i njegovu izabranicu Kristinu da su ukrali parfem u jednoj radnji, a potom Golubovića žestoko isporozivao, nazivajući ga "ženom", na šta je Kristijan sada rešio da mu javno odgovori na sve prozivke i pozvao ga da se konačno obračunaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Pero

08.08.2022 10:36

Sve sami intelektualci.