Da li ste nekad Relju Popovića videli u ovom izdanju? Pevač u teretani pokazao čime raspolaže, devojke gledaju u JEDAN DETALJ i maštaju! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.08.2022

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Relja Popović u teretani pokazao mišiće, devojke poludele za njim!

Da li ste nekad Relju Popovića videli u ovom izdanju? Pevač u teretani pokazao čime raspolaže, devojke gledaju u JEDAN DETALJ i maštaju! (VIDEO)

Foto: Republika

Popularni pevač Relja Popović poznat je kao glavni zavodnik pripadnica nežnijeg pola, a njegov izgled i mišići su jedan od glavnih njegovih aduta kojim osvaja devojke. 

 

 

Iako je u vanbračnoj zajednici sa pevačicom Nikolijom Jovanović, sa kojom ima dve prelepe ćerkice, Relja se nije zapustio, kako to inače biva sa muškarcima, već je nastavio da održava svoje mišiće u teretani. 

Tako se na društvenoj mreži TikTok pojavio snimak na kom je Popović u teretani u punoj snazi, dok radi zgibove. Korisnici pomenute društvene mreže, naročito devojke, oduševljeni su ovim kadrovima, jer je pevač pokazao izvajane ruke.

 

 

"Nikolija ima Apolona" "Relja, oženi me" "Volim ovog brutalnog muškarca, moj tip" "Nažalost je sa Nikolijom" - bili smo samo neki od komentara ispod snimka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading