OPERACIJAMA PROMENILA LIČNI OPIS? Pojavio se snimak Breskvice iz mlađih dana, ne liči na sebe, svi se pitaju šta joj se desilo! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.08.2022

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se snimak Breskvice iz mlađih dana, ne liči na sebe!

OPERACIJAMA PROMENILA LIČNI OPIS? Pojavio se snimak Breskvice iz mlađih dana, ne liči na sebe, svi se pitaju šta joj se desilo! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Popularna pevačica Anđela Ignjatović, među mlađom populacijom poznatija kao Breskvica važi za jednu od lepših estradnih devojaka u Srbiji. Tokom ljubavi sa Vojažem svi je se sećamo po loknastoj kosi, a nakon raskida njena promena iznenadila je sve.

 

Duga kosa, sklona promenama i oblicima sada su zaštitni glas mlade tinejdž zvezde. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

 

Međutim, mnogi su zaboravili kako je Breskvica izgledala pre nekoliko godina. Na društvenoj mreži TikTok pojavio se snimak mlade pevačice iz 2005. godine, na kom ne izgleda kao danas. Iako je detalj sa frizurom skoro identičan kao do skorašnja, njeno lice je potpuno drugačije. 

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Breskvica bez šminke iz mlađih dana

 

Mnogi su u komentarima pisali da je plastičnim promenama promenila lični opis, dok su drugi mišljenja da je Anđela samo porasla. 

 

@k1yaou Anđela Ignjatović aka Breskvica 2015. godine, such a talent since a young age 🥰❤️ @Andjela Ignjatovic @Andjela Ignjatović #breskvica #fyp #balkan #singing ♬ original sound - numb

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading