Prošle godine je bila na SAMRTNOJ POSTELJI, danas slavi! Voditeljka najsrećniji dan provodi sa majkom, a svi su ŠOKIRANI kako izgleda u OSMOJ deceniji! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.08.2022

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Milica Nedić pokazala majku.

Prošle godine je bila na SAMRTNOJ POSTELJI, danas slavi! Voditeljka najsrećniji dan provodi sa majkom, a svi su ŠOKIRANI kako izgleda u OSMOJ deceniji! (FOTO)

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Voditeljka Dnevnika na RTS-u, Milica Nedić, jedno je od omiljenih TV lica, a njena borba sa koronavirusom je sve zabrinula. Naime, ona je prošle godine bila hospitalizovana, ali je na svu sreću uspela da se oporavi i vrati na male ekrane.

- 10. mart prošle godine, početak jednog novog života. Kao drugi rođendan, pre pravog, u martu. Dan kada su lekari malo odahnuli i dozvolili da lečenje od kovida nastavim kod kuće. U višednevnim naporima, sve su učinìli da savladam najkritičnije. Natčovečanski napori tih velikih humanista znače neizmerno. Baš kao što je neizmerna dragocenost zdravlja, što najčešće shvatimo tek kad je teško - pričala je tada voditeljka, prenosi Srbija Danas.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/milicavned

Milica Nedić

-  Bole nemile slike iz bolnice, ali i opominju. Da što manje ljudi doživi agoniju kovida, bolesni što pre ozdrave, a lekari izađu iz crvenih zona. Najvrednije u životu zaista nema cenu i čuvajte ga. Imajte snage, volje i sreće da pobedite sva iskušenja, zarad zdravog života i osmeha. Budite dobro i ostanite zdravi, dragi prijatelji i divni ljudi.

Voditeljka i na društvenim mrežama aktivna, te je sada pokazala svoju majku i javno joj čestitala rođendan.

- Da čuvamo i poštujemo živote koji su nama podarili i udahnuli život - napisala je kratko voditeljka i tako čestitala majci 75. rođendan, a pozitivni komentari su se samo nizali. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading