Olja Crnogora preživela HOROR u Italiji! U bolnici je ISPUSTILI, previjala se od BOLOVA, pa sama OTPUZALA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.08.2022

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olja Crnogorac doživela haos na moru.

Olja Crnogora preživela HOROR u Italiji! U bolnici je ISPUSTILI, previjala se od BOLOVA, pa sama OTPUZALA! (VIDEO)

Foto: instagram.com/OljaCrnogorac

Voditeljka Olja Crnogorac letuje u Italiji gde je doživela pravu dramu, nakon što je dobila stravične bolove u stomaku, ali ne i adekvatnu pomoć lekara, a na svom Tik Toku se odmah oglasila i otkrila šta se dogodilo.

– Na moru mi se desila jedna horor priča koju ću vam ispričati. Želudac je počeo da me boli abnormalno. Bol se širio ka zadnjem delu leđa. Pozvala sam doktora u sobu koji mi je dao neki lek protiv bolova i rekao da je garant nešto puklo i da hitno moram u bolnicu – počela je Olja i dodala:

Republika

Foto: instagram.com/montenegrina_o

Olja Crnogorac

– Kada su me prevozili do bolnice, u sanitetskom vozilu, desilo se to da su me ispustili kada su me unosili u bolnicu. Ali to nije sve. Četiri i po sata sam ležala, apsolutno, bez infuzije, bez nečega protiv bolova, previjala se. A kada je doktor došao, rekao je: “no parlare inglese” (ne pričam engleski, prim.aut.) i ništa nije moglo da mi pomogne. Ja sam onda otpuzala, uzela taksi, opet išla sat vremena do hotelske sobe i rekla sebi: “Olja, umrećeš makar u svojoj hotelskoj sobi, popij ti nešto za bolove, ali nećeš više ovo preživljavati” – rekla je Olja, koja nije još uvek otkrila epilog priče.

 

@montenegrina_o

Horor bolnica u Olbiji ☹️

♬ Sad Music - Max-Music

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading