Filip Živojinović po majci ima BRATA i SESTRU! Pojavila se njihova fotografija, evo kako izgledaju i u kakvim su odnosima! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.08.2022

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Živojinović pokazao brata i sestru po majci.

Filip Živojinović po majci ima BRATA i SESTRU! Pojavila se njihova fotografija, evo kako izgledaju i u kakvim su odnosima! (FOTO)

Foto: Časlav Vukojičić

Boba Živojinović pre Lepe Brene bio je u braku sa Zoricom Nakić sa kojom ima sina Filipa Živojinovića, a koji je sada oženjen Aleksandrom Prijović.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/lepabrenaa

Lepa Brena, Boba Živojinović, Zorica Nakić i Ivo Nakić

Zorica se potom udala za bivšeg hrvatskog košarkaša Iva Nakića sa kojim ima ćerku Ivu i sina Marija, koji je poznati košarkaš, a kako je u jednom trenutku bio deo Real Madrida, otkrio je šta pored košarke još voli.

- Osim košarke, koja je moja najveća ljubav i naravno odličnog uspeha u školi, bez kojeg se i ne može biti član Real Madrida, obožavam muziku i slušam baš sve i u svakom slobodnom trenutku, jer to me relaksira i čini dodatno srećnim i zadovoljnim - rekao je on jednom prilikom za medije.

 

 

Filip je sada na svom Instagram profilu podelio fotografiju sa bratom i sestrom, sa kojima je u odličnim odnosima i tako oduševio čitavu javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading