MLADI BEDNICI, POŠTUJTE STAROG VLADETU: Sraman tekst "Danasa" - koriste smrt oca političarke za najgoru propagandu

Autor:

Vesti

06.08.2022

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dnevni politički tabloid "Danas" otišao je toliko daleko u svojim propagandnim aktivnostima da je čak objavljen tekst pod naslovom "Pohvala Vladeti".

MLADI BEDNICI, POŠTUJTE STAROG VLADETU: Sraman tekst "Danasa" - koriste smrt oca političarke za najgoru propagandu

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ/printskrin

Politička propaganda ovog dnevnog lista otkriva najzad svoje pravo lice i bez srama objavljuje hvalospeve o političarima koji su svojevremeno podržavali "Crvene beretke", a danas sede u Skupštini i na najbrutalniji i najbezobzirniji način vređaju i ponižavaju svoje političke protivnike.

Naravno radi se o Vladeti Jankoviću koji je toliko politički diskreditovan, da su jedini argumenti propagandnih redaka "Danasa" datum njegove krštenice, kao i njegov bivši akademski status. 

Pored velikog broja slabo održivih teza o Vladetinom slobodnom duhu, moralnom i intelektualnom autoritetu, posebno mesto zauzima deo u kome se na skaredan način kritikuju predsednik Nove Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović i liderka Zavetnika Milica Đurđević Stamenkovski.

Naime, dvoje mladih lidera, kako su posebno označeni u "Danasovom" tekstu, aludirajući tobože na njihovoj inferiornosti u odnosu na "starinu" iz redova njihovog nacionalističkog/desnog krila, su optuženi za navodnu sramnu kritiku, a zapravo sramnih nastupa "starog" političara.

"Danas" je u tekstu otišao toliko nisko da je iskoristio i smrt Milicinog oca.

- Bedno je kada jedan mladi pravnik koji ima priliku da sebe izgradi kao nacionalnog lidera, objašnjava zašto on ne bi uradio što i Vladeta, dakle zašto ne bi sebi uzeo pravo da nastupi kao slobodan čovek. A bedno je i kada Vladetin govor, koji nosi i pečat autoriteta univerzitetskog profesora, označi kao zloupotrebu Skupštine mlada liderka zavetne stranke koja se klela u svoje poštovanje starina i plačući izletela iz TV studija kada je preminuo jedan poštovani starac - stoji u tekstu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Vesna

06.08.2022 15:35

To je jedna matora,izlapela budaletina