Ana Nikolić NE ZNA GDE BIJE! Pevačica ŠOKIRALA na ćerkinoj proslavi: Gde mi dete slavi rođendan?

Autor:

Zabava

04.08.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je kasnila je sat i po na peti rođendan ćerkice Tare, a kad je izašla iz automobila nije imala pojma gde se slavlje održava.

Ana Nikolić NE ZNA GDE BIJE! Pevačica ŠOKIRALA na ćerkinoj proslavi: Gde mi dete slavi rođendan?

Foto: Goran Doljančević

Pevačica Ana Nikolić zakasnila je sat i po na peti rođendan ćerkice Tare, pa je šokirala prisutne pitanjem: "Gde je rođendan", budući da nije znala gde se odvija proslava i gde su zvanice.

Republika

Foto: Goran Doljančević

Ana Nikolić

Na proslavu je prvi stigao ponosni tata reper Stefan Đurić Rasta, koji nije bio raspoložen da daje bilo kakve izjave medijima. On se odmah smestio u jedan kafić na Vračaru, gde su i proslavljali ćerkin rođendan. Odmah posle njega vozač je dovezao slavljenicu Taru zajedno sa dadiljom. Poslednja se pojavila Ana, koja je stigla u besnoj mašini iz koje su se glasno čuli narodnjaci, a ona je sve vreme mlatarala rukama i igrala. Iako je delovala poprilično izgubljeno, kada je videla medije, pokušala je da se sabere. Na početku nije želela da priča s pripadnicima sedme sile da bi se kasnije predomislila.

- Otkud vi? Stvarno ne dajem izjave, nema izjava! Ja to ne želim - ponavljala je Ana dok se okretala kao da traži nešto, te je otkrila šta je poželela naslednici:

Republika

Foto: Goran Doljančević

Ana Nikolić na ćerkinom rođendanu

- Tara sluša samo rep, tako da narodnjaka sigurno neće biti. Ne sluša ona ni mamine pesme. Poželela sam joj da ne bude kao ja. Mislim, pevačica. Rekla sam da ne dajem izjave, ali ajde. Ne mogu da vam kažem šta sam tačno poklonila, ali biće oduševljena. Mogu samo da kažem da je probušila uši pre nekoliko nedelja, tako da će dobiti i neke dijamante i tako. Ko će posle da isprati tu priču, koji muškarac, ja ne znam. Taj se još nije rodio.

Foto: Goran Doljančević

Ana za šankom

Nakon toga Nikolićeva je ušla zbunjena u kafić, kao da je prvi put u Beogradu, kao da ne zna gde je došla, pa je stala pored šanka i šokirala pitanjem.

- A gde je rođendan - upitala je Ana zbunjeno, a konobarica ju je tada poslala na mesto gde su njena ćerkica i ostale zvanice.

Inače, osim Aninog ispada s početka proslave, zvanice su uživale u programu, keteringu i specijalnoj dekoraciji koju je ovoga puta organizovao tata Rasta.

 

Foto: Goran Doljančević

Ana i Rasta na Tarinom rođendanu

Ana pala Rasti u zagrljaj

Čim je stigla, Ana je prvo pala u zagrljaj bivšeg muža Raste, a potom se pozdravila i s ostalim zvanicama. Pevačica nije skidala naočare za sunce, baš kao ni Rasta. Sve vreme su ćaskali, što je dokaz da su u dobrim odnosima i da među njima posle razlaza nema zle krvi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading