VODAVODA – Prirodno inteligentan izbor koji donosi sreću

Autor:

Vesti

04.08.2022

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borisu Zalaru uručen električni automobil BMW i3, glavna nagrada nagradne igre VODAVODA Prirodno inteligentan izbor.

VODAVODA – Prirodno inteligentan izbor koji donosi sreću

Foto: M. Mitrović

Nela Bojović, Vodavoda, uručuje ključeve BMW-a dobitniku Borisu Zalaru

Danas je u Beogradu u hotelu Hyatt uručena glavna nagrada BMW i3, koju je u nagradnoj igri VODAVODA Prirodno inteligentan izbor osvojio Boris Zalar, bankarski službenik iz Novog Sada (44), suprug i otac četvorogodišnjeg sina.

Nagradna igra VODAVODE je privukla nekoliko desetina hiljada učesnika iz čitave Srbije, a kako i ne bi kada je okupila tim od 20 navijača koji će otputovati u Katar na prvu utakmicu koju će Orlovi igrati na Svetskom prvenstvu, 24. novembra sa Brazilom, dok je glavnog dobitnika čekao BMW i to ne običan nego električni. Od hiljada poruka, koje su stizale iz čitave Srbije, srećna je bila ona koju je poslao Novosađanin Boris Zalar.

Republika

Foto: M. Mitrović

Boris Zalar, srećni dobitnik

Danas, pošto se vratio sa odmora koji je proveo u Grčkoj sa porodicom, zaputio se u sedište VODAVODE kako bi preuzeo nagradu.

A sve je počelo sa SMS porukama i redovnom kupovinom omiljene vode.

- Poslao sam dve SMS poruke i jedna je, eto, bila prava! Kada smo slali poruke, supruga i ja smo pričali kako bi nam ovakav jedan auto baš dobrodošao! A za sve je zapravo zaslužan naš sin koji obožava VODAVODA Vodicu. Uživa da bira koju će flašicu da uzme zbog sličica… Tako smo pored njega i mi kupovali vodu i eto dobitka! – poručuje srećni dobitnik.

On dodaje da bi svima poručio da igraju nagradne igre, jer sreća zaista vreba iza svakog ugla i uzbuđeno dodaje:

- Evo, ja sam prvi put dobio ovako veliku nagradu, mislio sam da se to dešava nekom drugom. Ali, bili smo uporni i eto sada imamo fantastičan automobil. Sve mi se sviđa. Hvala VODAVODI, koju redovno kupujemo.

Prirodna mineralna VODAVODA koja izvire iz ateškog izvora sa 605 metara dubine u netaknutoj prirodi Banje Vrujci mnogima je utolila žeđ ovog leta, a Borisu Zalaru i dobitnicima preko 1200 nagrada donela je i posebno osveženje - dašak sreće i potvrdu da je sreća stvar izbora, a ovoga puta „prirodno inteligentnog izbora“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading