BOJAN RAIČEVIĆ, ČLAN IZVRŠNOG ODBORA "DUNAV OSIGURANJA": Sa "Dunavom" na klik do bezbrižne vožnje

Autor:

Vesti

02.08.2022

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polisa pomoć na putu pruža neophodnu dozu sigurnosti i bezbednosti u svakoj vozačkoj avanturi.

BOJAN RAIČEVIĆ, ČLAN IZVRŠNOG ODBORA "DUNAV OSIGURANJA": Sa "Dunavom" na klik do bezbrižne vožnje

Foto: Uroš Ivanović

Bojan Raičević, član IO Kompanije Dunav osiguranje

Svi, pa i najsavesniji vozači koji redovno servisiraju i kontrolišu svoja vozila, pred polazak na put bar pomalo strepe od nepredviđenih situacija u toku vožnje i potencijalnog kvara automobila. Zato je osiguranje putne asistencije neizostavni deo vozačkog iskustva. Ako znate da vam u nezavidnoj poziciji na drumu jedan telefonski poziv u bilo koje doba dana ili noći može obezbediti dolazak ovlašćenog majstora, pregled, lakše popravke, šlepovanje i troškove noćenja ako vozilo ne može odmah biti popravljeno, dobijate preko potrebnu dozu sigurnosti i samopouzdanja koja uklanja svaku strepnju i brigu.

Naša pomoć na putu je već godinama cenjena i veoma tražena osiguravajuća usluga u čiju su se pouzdanost uverili mnogi naši osiguranici. Zato neprestano raste i njena prodaja. Idući u korak s vremenom, osiguranicima smo sada omogućili da do te naše polise dođu brže i lakše. Pomoć na putu mogu obezbediti sa svega nekoliko klikova na mobilnom telefonu, i to sa popustom od 10 posto koji važi za onlajn kupovinu ‒ kaže Bojan Raičević, član Izvršnog odbora Kompanije „Dunav osiguranje“.

Kupovina preko veb-šopa predstavlja novu fazu u razvoju te usluge „Dunav osiguranja“, čija je cena pritom veoma povoljna.

Cena polise pomoć na putu zavisi od starosti vozila i izabranog paketa ‒ pojašnjava Bojan Raičević.

Za vozilo do 5 godina starosti, cena osnovnog start paketa, koji važi na teritoriji Republike Srbije, sa popustom za onlajn kupovinu, iznosi svega 665 dinara godišnje. Za naprednije benefit i premijum pakete, koji važe na teritoriji Srbije i Evrope, cena paketa se sa popustom kreće od 1.996 do maksimalnih 3.327 dinara za period od godinu dana, što uključuje i veće odobrene iznose za pregled, popravke, vuču vozila, prenoćište za putnike i brojne druge pogodnosti. Za starija vozila, premija osiguranja je veća za svega nekoliko stotina dinara, sa potpuno istim sadržajem paketa ‒ napominje Raičević.

Polisa pomoć na putu pruža neophodnu dozu sigurnosti i bezbednosti u svakoj vozačkoj avanturi. Zato ne oklevajte. Za sve informacije u vezi s onlajn kupovinom polise osiguranja pomoć na putu, možete se obratiti Kontakt centru Kompanije „Dunav osiguranje“ na tel. 0800 386 286, a u slučaju da već imate polisu, a zadesi vas neželjena situacija tokom vožnja, možete pozvati naš Centar za pomoć na putu na tel. +381 11 3636100.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading