Staniji Dobrojević UBILI OCA, a onda na kuću joj bacili BOMBU: Starleta u "Oluji" izgubila tatu, dom, a onda je pobegla iz Hrvatske - Ovo je njena JEZIVA PRIČA! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.08.2022

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević ispričala jezivu životnu priču o gubitku oca u ratu!

Staniji Dobrojević UBILI OCA, a onda na kuću joj bacili BOMBU: Starleta u "Oluji" izgubila tatu, dom, a onda je pobegla iz Hrvatske - Ovo je njena JEZIVA PRIČA! (FOTO)

Foto: youtube.com printscreen

Dvadeset i sedam godina je prošlo od akcije "Oluja". I dok Hrvatska danas proslavlja, oružanu akciju "Oluju" kao "Dan pobede i domovinske zahvalnosti" i "Dan hrvatskih branitelja", u Srbiji se održava Dan sećanja na stradale i proterane Srbe.

Mnogi su zaboravili da je otac naše najpoznatije starlete Stanije Dobrojević nastradao tih godina. Dobrojevićeva je morala da napusti Hrvatsku, a imala je svega četiri godine. Ona je tokom rata izgubila oca, a svojevremeno je pričala o posledicama koje su izazvane u tim strahovitim vremenima. 

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/Amidži Šou

Stanija Dobrojević Amig show

 

- Tata mi je ubijen tokom rata u Hrvatskoj. Kad je život u Hrvatskoj postao nemoguć, mama, brat i ja smo napustili kuću u Okučanima na koju su kasnije bacili bombe i sravnili je sa zemljom. Tata je ostao tamo. Naredne dve godine nismo znali ništa o njemu, da li je živ ili mrtav. Kada su nam javili da je ubijen, srušio nam se ceo svet. Mama je imala tek tridesetak godina, brat šest, a ja deset - započela je Stanija i nastavila:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević plače

 

- Rekli su nam da je sahranjen u jednoj masovnoj grobnici u Hrvatskoj. Ni dan-danas ne znamo gde je sahranjen, niti detalje njegovog ubistva. Godine bez tate bile su mučne za nas, selili smo se često. Očinska figura mi je oduvek falila. Možda zato i danas od svog muškarca tražim zaštitu, mora da bude siguran u sebe da bih mu poklonila srce. Sve to odrazilo se na moje zdravlje, a posledice i danas imam - izjavila je svojevremeno Stanija za "Kurir".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading