Pevačica ne prestaje da ŠOKIRA! Pokušala da oduzme sebi život, a sada objavila fotku na kojoj ljubi DUPLO STARIJEG ČOVEKA! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.08.2022

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dunja Ilić poznata je po skandalima, a sada je ponovo uspela da šokira javnost!

Pevačica ne prestaje da ŠOKIRA! Pokušala da oduzme sebi život, a sada objavila fotku na kojoj ljubi DUPLO STARIJEG ČOVEKA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Dunja Ilić

Naime, Dunja je ovog puta na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se ljubi sa duplo starijim čovekom, a ovaj prizor zaprepastio je njene pratioce na ovoj društvenoj mreži.

Foto: Instagram

Dunja Ilić

 

Podsetimo, Dunja je 2019. godine bila u centru skandala kada je u lajv prenosu na Instagramu pokušala da digne ruku na sebe.

- Zlostavljana sam od svoje pete godine. Kada sam išla sa ocem i sa njegovom tadašnjom devojkom na jedno putovanje, ona je komentarisala kako je njegov odnos prema meni klasičan incest i boleština. Ja i danas verujem da je moj otac imao neke emocije prema meni koje nisu u skladu sa očinskim. Umreću, ništa nemam da izgubim - rekla je Dunja i potom ispričala kako sumnja da je usvojena.

Foto: instagram.com/ddunia_

Dunja Ilić

 

Podsetimo, Dunja tokom svoje kratke estradne karijere snimila nekoliko kontroverznih numera koje su u to vreme privukle veliku pažnju javnosti, međutim, ubrzo se povukla sa scene.

Ipak, putem društvenih mreža nastavila je da šokira javnost skandaloznim fotografijama, ali i detaljima iz života.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading