Elena VARALA Frana sve vreme! Pujas otkrio detalje veze sa Kitićkom!

Autor: Melina GVERO

Zabava

03.08.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fran Pujas otkrio da ga je Elena Kitić varala sve vreme.

Elena VARALA Frana sve vreme! Pujas otkrio detalje veze sa Kitićkom!

Foto: E Stock/instagram.com printsreen

Bivši zadrugar Fran Pujas tvrdi da ima dokaze da ga je Elena Kitić varala dok je bio u rijalitiju, ali i dok su oboje bili napolju. U jednoj televizijskoj emisiji Fran je progovorio o bivšoj devojci i izneo dosad nepoznate detalje njihovog odnosa.

- Iskreno, nemam pojma šta se izdešavalo, nešto jeste, ali ja sam siguran da je to istina jer imam dokaze i imam informacije od njenih bliskih ljudi da je to istina. Ne bih to previše komentarisao, neka su srećni i to je to - rekao je Fran, koji je ipak odlučio da ostane džentlmen do kraja, ali je evidentno da se radi o neverstvu, za koje ima i dokaze.

Republika

Foto: Republika.rs

Fran Pujas

- Nebitno šta imam, još je njena vrlo bliska osoba to meni rekla. To je sve što ću zasad reći - istakao je bivši zadrugar, pa se prisetio kako je funkcionisala njihova veza iako su za neke bili nespojiv par.

Republika

Foto: instagram

Elena Kitić

- Bilo je nekako spojivo u početku i bilo je sve top. Nakon izlaska počeo sam da shvatam te neke stvari, ali nisam hteo da im dajem na značaju. Nakon drugog izlaska sam shvatio da je sve bilo istina - zaključio je Pujas.

Podsećamo da i nakon paparaco snimaka na kojima su uhvaćeni kako se ljubi u automobilu, nisu hteli da priznaju vezu sve dok u "Zadruzi 5" Fran nije dobio video-čestitku od Elene za Novu godinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading