Verica Šerifović otkrila nepoznate detalje privatnog života i DVA BRAKA koja ima iza sebe! Udala sam se sa 18, to je GLUPOST!

Autor:

Zabava

03.08.2022

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Verica Šerifović iskreno govorila o brakovima.

Verica Šerifović otkrila nepoznate detalje privatnog života i DVA BRAKA koja ima iza sebe! Udala sam se sa 18, to je GLUPOST!

Foto: ATA Images

Verica

Pevačica narodne muzike Verica Šerifović 1982. godine se udala prvi put za bubnjara Rajka Šerifovića, a dve godine kasnije su dobili ćerku Mariju Šerifović.

Foto: instagram.com/printscreen

Rajko Šerifović

- Bilo mi je osamnaest, njemu nešto više. Venčali smo se 1982. godine u Inđiji, gde smo tih dana nastupali. Jedne subote ujutro smo stali pred matičara, a uveče smo bili na bini. Slavili smo naše venčanje sa gostima hotela. Ulaskom u brak, koji je zvanično okončan dvadeset godina kasnije, dobila sam priliku da mnogo toga lepog usvojim od roditelja mog supruga koji su bili profesionalni muzičari. Svekrva Lepa je bila pevačica, a svekar Emin, potomak Šerifa Šerifovića, vlasnika kafane Belo jagnje u kojoj je pevala i igrala Koštana Bore Stankovića, bio je harmonikaš. Svakog jutra me je budio uz muziku i kafu. Od njega sam naučila mnoge starogradske pesme i romanse – ispričala je Verica jednom prilikom, prenosi Espreso.

Foto: ATA Images

Verica Šerifović o brakovima

2003. godine su se Rajko i Verica razveli, a ona se nakon godinu dana udala za Miću Nikolića, poznatog muzičara i tadašnjeg vlasnika izdavačke kuće ''Mega Sound''.

- Godinu nakon što je razveden moj prvi brak, 2004, venčala sam se sa Mićom. Slavili smo u restoranu Jezero do devet sati ujutro. Tada sam imala venčanicu i bila je prisutna cela estrada. Bilo je to slavlje za pamćenje. Marija i ja smo se pre toga preselile iz Kragujevca u Beograd, ona je tada bila na početku karijere. Nije joj smetalo što sam se ponovo udala. Naprotiv. I sada mi kaže da bi volela da se po treći put udam samo da mi ona nije u mislima 24 sata dnevno. Brak sa Mićom je trajao tri godine, razišli smo se sporazumno i ostali u prijateljskim odnosima. Sada mislim da je brak glupost koja sve pokvari. Mariju aposlutno podržavam u svim njenim izborima i uz nju sam stalno. Često smo zajedno na njenim koncertima. Bila sam uz nju i u Helsinkiju maja 2007. kada je pobedila na Evrosongu. Pred nastup sam je naterala da se pomoli pred upaljenom svećom i popije malo svete vodice koju sam donela iz manastira Svetog Vasilija Ostroškog .

Inače, Saša Nikolić, naš poznati kompozitor, sin je Miće Nikolića. On je autor nekoliko Marijinih hitova, a osim što sarađuju, veliki su prijatelji.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading