ŠOK PRIZNANJE Dare Bubamare: Opet bih se udala za svog muža, ne znam što sam se i razvodila!

Autor:

Zabava

02.08.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan i ja veoma lepo funkcionišemo, u 99 odsto brakova ne žive dobro kao nas dvoje, tvrdi folkerka.

ŠOK PRIZNANJE Dare Bubamare: Opet bih se udala za svog muža, ne znam što sam se i razvodila!

Foto: youtube.com/printscreen/AmiG Show

Pevačica Dara Bubamara priznala je da bi se opet udala za oca svog deteta Milana Kesića, te da joj uopšte nije jasno zašto se od njega i razvodila budući da se njih dvoje bolje slažu od većine onih koji žive u braku.

Foto: facebook.com/Milan Kesic

Dara Bubamara sa bivšim mužem

- Milan i ja veoma lepo funkcionišemo, u 99 odsto brakova ne žive dobro kao nas dvoje iako nismo u braku. On mi je najveći prijatelj, kao i ja njemu. Ne znam ni zašto smo se razvodili kad tako lepo živimo. Njegovi roditelji su me obožavali, kao što su i moji njega. Prošle godine imali smo tragedije. Preminuo je moj otac, a Milanu i otac i majka. Ipak, u tom bolu smo bili zajedno. I živimo za našu porodicu, ona nam je sve. Planove pravim prema njima - istakla je Dara, pa naglasila da se ponosi njenim i Milanovim naslednikom, koji je, i pored svega što su mu priuštili, dobar i skroman dečkić.

Foto: Youtube Printscreen/Gold Music TV

Dara Bubamara

- Kosta je dete koje ništa ne traži, a sve ima. Kupili smo mu najbolji kompjuter u regionu, a on kaže: "Joj, mama, nije trebalo". Sami mu kupujemo, smatrajući da mu treba. Ali on nije hteo novi telefon, ni slučajno, bio je zadovoljan onim koji ima. Često se i posvađamo. Preti da će pokloniti drugu ono što mu kupimo bez njegove želje. Kosta je moj najveći uspeh u životu. Već dve godine ide u englesku školu u Beogradu, govori engleski, francuski i španski. Volim što ima srpski i francuski pasoš. Veoma dobro sam organizovana što se tiče sina. Bili smo u Turskoj na moru, pa je s tatom išao u Crnu Goru, a sreli smo se u Banjaluci, odakle je išao u Bosansko Grahovo da vozi kvadove. Tamo su mu živeli baka i deka po ocu. Moj bivši muž Milan ima veliku familiju, tako da je Kosta sada s njima i uživa.

Foto: ATA Images

Dara Bubamara o sinu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

07.08.2022 05:25

Jao kakav dzet set,dete ide u englesku skolu kao bolja je od srpske ,e Radmila seljanko iskompleksirana,bruko jedna