Norvežanin posle putovanja istetovirao grb Srbije: Imao je jak razlog za to

Autor:

Vesti

02.08.2022

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Norvežanin je nakon posete Srbiji i Nišu odlučio da na zaista poseban način oda poštovanje i ljubav prema našoj zemlji.

Norvežanin posle putovanja istetovirao grb Srbije: Imao je jak razlog za to

Foto: niskevesti.rs/Mile Stefanović

Kjetil, mladi Norvežanin, uputio se na putovanje u našu zemlju. Posetio je Niš, a pre nego što se vratio kući, odlučio je da kupi kućicu na periferiji i istetovirao je grb Srbije, oduševljen zemljom i ljudima koje je upoznao, pišu Niške vesti. 

Gornji Milanovac krasi kuća Norveško-srpskog prijateljstva, a Niš je sledeći u redu da sagradi nešto slično. Prijateljstvo sa nordijskim narodom, ovaj grad je započeo kroz razgovor sa Norvežaninom u pećini, u Potkapini, koja se nalazi u Jelašničkoj klisuri. 

Ovaj mladić uputio se u Srbiju s jednim razlogom, želeo je da vidi kakva je Srbija i da odagna svaku propagandu. Iako ga je zabrinuta majka zvala svakog dana, on ipak nije posustajao. 

Druženje u prirodi i upoznavanje sa srpskom kulturom Kjetiliju je zaista otvorilo oči. Ne može da zamisli nijednu zemlju bolju od naše. To je posebno iskazao kroz želju da kupi kuću na periferiji, gde je mirno i u prirodnom ambijentu. 

Oduševljenje nije mogao da skrije, a njegova dobrota isijava na sve strane. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading