SKANDAL u turskoj bolnici zbog Miljane, pacijenti MASOVNO otkazuju intervencije! "Lekari NISU napravili GREŠKU, Kulićeva nakon operacije pila ALKOHOL?!"

Autor:

Zabava

01.08.2022

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić susrela se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima usled komplikacija nakon operacije želuca, zbog čega joj je život ugrožen.

SKANDAL u turskoj bolnici zbog Miljane, pacijenti MASOVNO otkazuju intervencije! "Lekari NISU napravili GREŠKU, Kulićeva nakon operacije pila ALKOHOL?!"

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić u bolnici

Miljana je operaciju izvršila u jednoj turskoj klinici pre 12 dana, a pre dva dana stanje joj se naglo pogoršalo, zbog čega je hitno hospitalizovana i lekari joj se sada bore za život.

Kako saznaje portal Republika.rs, u bolnici u kojoj se Miljana operisala nastao je potpuni haos, nakon što se pročulo da se njeno stanje nakon intervencije zakomplikovalo.

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić

 

Kako navodi naš izvor, otkazan je veliki broj intervencija.

- Devojka koja radi u drugoj klinici u Turskoj u kontaktu je sa timom iz bolnice u kojoj se operisala Miljana. Kako je saznala od njih, u toj ustanovi je od juče opsadno stanje, jer su pacijenti počeli da im otkazuju masovno intervencije, posebno pacijenti iz Srbije, kojih ima u najvećem broju, a koji tu dolaze da rade i druge operacije. Od jutros je trebalo da bude više depozita uplaćeno, međutim, niko još nije izvršio uplatu. Ljudi su sada u strahu - navodi naš izvor i dodaje da strah nije opravdan, jer, kako kaže, greška se ne može pripisati lekarima:

- Zapravo, ona kaže da to uopšte nije opravdano, jer je Miljana dogovorila sa njima da tu svoju operaciju uradi besplatno, da bi ih izreklamirala, i onda naravno da su se potrudili maskimalno da ona bude ispoštovana sa svih strana, tako da nema šanse da je tu došlo do greške od strane doktora. Svi su pričali o tome da se ona ničega nije pridržavala. Prvo to što je sela u avion - nije smela, čak kaže da je čula da je i pila alkohol. To je operacija gde se o ishrani mora strogo voditi računa, prvih deset dana sme da se pije samo šejk. Narednih deset dana samo proceđena supa. Trećih deset dana samo supa sa rezancima. Vrlo je specifično, ona se navodno ničega nije pridržavala i zato se desilo šta se desilo. To niko od doktora i sestara neće zvanično reći i dati izjavu jer je to, kako oni kažu, narušavanje njihovih moralnih kodeksa.

 

 

Na zvaničnom sajtu klinike na kojoj je Miljana operisana navodi se da se procedura radi s velikom pažnjom, kako bi se izbegao i najmanji procenat potencijalnih komplikacija.

- Najnepoželjnije komplikacije od prvih dana barijatrijske hirurgije su curenje i krvarenje. Prema našem iskustvu, nakon hiljada slučajeva, odlučili smo da je najbolji način za rešavanje ovih problema ušivanje i zatvaranje cele linije spajalica. Kao i u svim zanatskim poslovima, tehnike koje se primenjuju u operacijama su od velike važnosti. Tehnikom šavova koju primenjujemo u našoj hirurškoj metodi sprečavamo kako curenje tako i komplikacije krvarenja - navodi se u objašnjenju postupka operacije na zvaničnom sajtu klinike na kojoj se operisala Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Đura

02.08.2022 06:33

gospodjo, pričate o životno ugroženoj ćerki, al redovno objavljujete slike na Instagramu. Još vam, za dobar selfie fali Neda Ukraden, ona to obožava da radi u bolnicama i kod životno ugroženih...

Vlada

02.08.2022 07:16

Miljana je razuzdana. Nikada lekare nije slušala i uvek je loše prolazila.