Saša Matić boravi na istom mestu gde je nekada čuveni filozof OSEĆAM SE MOĆNO, LETUJEM KO NJEGOŠ

Autor: Marko Pantić

Zabava

01.08.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač najviše voli da poseti svoju vilu u Perastu u septembru, pošto tvrdi da mu je tada pravo vreme za odmor

Saša Matić boravi na istom mestu gde je nekada čuveni filozof OSEĆAM SE MOĆNO, LETUJEM KO NJEGOŠ

Foto: Promo

Saša Matić poseduje veoma vrednu nekretninu u Crnoj Gori, a u pitanju je vila iz 18.veka koja se nalazi tik uz more. Ono što je posebno zanimljivo jeste da je u ovoj vili leti odmarao Petar Petrović Njegoš, i to kao gost porodice Balović u čijem je vlasništvu bila tada ova kuća. 

Naime, naša ekipa je posetila pevačevu vilu u Perastu, a u razgovoru za Republika.rs Matić je otkrio koliko često odlazi sa porodicom u Crnu Goru, te kako se oseća znajući da letuje na istom mestu kao što je nekada praktikovao čuveni Njegoš.

Foto: commons.wikimedia.org

Petar Petrović Njegoš

 

- Ja volim da odem u Perast i meni je tamo super, samo što ove godine nekako imam malo vremena. Veruj mi da sam juče trebao da idem na dva dana baš tamo u vilu, međutim to se sve izjalovilo - rekao je Saša, pa priznao da mu je čast, te da se oseća bitnim kada boravi u istim prostorijama gde je jedan od najvećih srpskih pesnika i filozofa provodio slobodno vreme:

Znate da tamo gde ja letujem, nekada je letovao Njegoš. Sad kad odem tamo, kao da on letuje, otprilike se tako osećam. Pazi, ja se uvek osećam moćno i to je jedan od uslova da se ja osećam kako treba. Ne volim tamo da idem stalno, najlepše mi je u septembru, nekako je to moje vreme za pravi odmor. Tada je tamo najlepše.

Republika

Foto: Promo foto

Saša Matić koncert

 

Nakon toga Saša nam je rekao da je počeo redovno da trenira, te da mu prija kada se, kak on kaže, malo muči.

- Iskreno da ti kažem, sada dok pričamo čekam mog prijatelja, trenera, da dođe da tražimo i da se znojimo, da se malo više mučim. Počeo sam sa tim treningom i moram ti reći da mi baš prija.

 

Žika: Ovde u gaćama mogu do kafane, niko me ne gleda i ne smara 
Glumac Srđan Žika Todorović decenijama letuje u ribarskom selu Bigova na crnogorskom primorju, gde je nasledio deo kuće svog pokojnog oca, doajena srpskog glumišta, Bore Todorovića.
- To je naša porodična kuća. Imam svoj sprat. Za 16 godina, 2021 godine je prvo leto da nisam otišao zbog korone. To je oaza u kojoj sam opušten, u kojoj u gaćama mogu da odem do kafane. Niko me ne gleda i ne smara. Zamisli da u Budvi izađem i sednem, ne bih mogao da živim - rekao je svojevremeno Žika za medije. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading