Dragana Katić NAPUŠTA Grand? Voditeljka nakon DVE DECENIJE odlazi i to na PINK!? Otkriveni svi detalji!

Autor:

Zabava

27.07.2022

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Katić odlazi sa Granda.

Dragana Katić NAPUŠTA Grand? Voditeljka nakon DVE DECENIJE odlazi i to na PINK!? Otkriveni svi detalji!

Foto: ATA Images

Jedna od najpoznatijih voditeljki sa naših prostora zasigurno je Dragana Katić, koja je 24 godine zaštitno lice Grand produkcije i istoimene televizije, a kako Alo navodi, ona je odlučila da napusti ovu televiziju i postane deo televizije Pink.

- Dobro je poznato da ponude za nove poslovne angažmane dolaze u junu kada je kraj televizijske sezone, pa je tako i Dragana ovu ponudu dobila nedavno - počinje izvor za gorepomenuti portal, i dodaje:

Republika

Foto: ATA Images

Dragana Katić

- Predlog da se pridruži ružičastom jatu došao je kao posledica želje čelnika Pinka da u svojoj medijskoj kući okupi najpoznatije voditeljske zvezde. Dragana je godinama vodila programe koji su po svom žanru bili isključivo muzičke i zabavne emisije, a kako sada stvari stoje, na Pinku će se vratiti televizijskom formatu koji ju je i proslavio.

Republika

Foto: ATA Images

Dragana Katić menja televizijsku kuću

Inače, poznato je da je Dragana svoju karijeru započela na Radio-televiziji Beograd i da je tada sa čuvenim Banetom Vukašinovićem vodila Jutarnji program.

- Dragana bi na Pinku trebalo da bude glavno i vodeće lice novog koncepta Jutarnjeg programa koji će startovati od septembra. Ponuda joj se izuzetno dopala jer pored toga što je vraća u njen primarni žanr i zabave i informative, pruža joj priliku da se i novoj i staroj publici prikaže u punom sjaju svog dugo godina sticanog iskustva. Uz to što će biti voditeljka, Dragani je ponuđeno i mesto urednika jutarnjeg programa onih dana kad ga ona radi, što joj predstavlja veliki izazov i zadovoljstvo. Na taj način moći će da obrađuje i one teme koje i nju lično potresaju, inspirišu i tangiraju - objašnjava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading