U LUKSUZU ŽIVE, SVI IM SE DIVE: Velelepna zdanja na primorskim lokacijama koja imaju poznate ličnosti privlače pažnju običnih smrtnika (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.07.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored vila u kojima stanuju tokom godine sagradili i mirne luke za odmor.

U LUKSUZU ŽIVE, SVI IM SE DIVE: Velelepna zdanja na primorskim lokacijama koja imaju poznate ličnosti privlače pažnju običnih smrtnika (VIDEO)

Foto: Republika

Osim što uživaju u luksuzu u svom svakodnevnom životu, pored vila u kojima stanuju s porodicama, mnoge poznate ličnosti imaju i nekretnine na različitim egzotičnim destinacijama u kojima borave leti ili kada žele da se sklone i odmore od svega. Njihova velelepna zdanja duž obala mora koštaju i po nekoliko miliona evra, a među našim pevačima Crna Gora je oduvek bila jedna od omiljenih lokacija.

Sultan usred Baošića

Republika

Foto: G Doljančević, A.Dimić

Kuća Miloša Bojanića

Folker Miloš Bojanić još osamdesetih godina izabrao je Baošiće za svoju letnju oazu. Tu je sagradio kuću, čija se vrednost procenjuje na oko milion evra, a u poslednje dve godine je u nju uložio dodatnih 200.000 evra ne bi li njegova velelepna kuća na moru izgledala što luksuznije da bi jednog dana, ako poželi, mogao i da je proda. Svojevremeno se šuškalo da se za Bojanićevu nekretninu interesovao čak i Halit Ergenč, čuveni turski glumac koji je igrao Sulejmana Veličanstvenog iz istoimene turske serije, ali Miloš nije hteo ni da čuje. Naprotiv, poručio mu je putem medija da je jedini sultan koji će da se baškari u vili iz prošlog veka on.

Dve oaze na Jadranu

Republika

Foto: ATA Images

Neda Ukraden

Neda Ukraden vlasnica je zgrade u Lepetanama u Boki Kotorskoj, gde je pazarila plac još pre nekoliko decenija. Tu je izgradila višespratnicu vrednu oko milion evra, u kojoj je godinama letovala i uživala sa ćerkom, zetom i unucima. Međutim, nedavno je obnovila i staru kuću u Hrvatskoj, uništenu tokom rata, a u kojoj je inače rođena, tako da sada ima dva mesta na Jadranu na kojima može da uživa. Nakon što je renovirala vilu u Imotskom, pevačica je okupila porodicu i prijatelje s kojima je roštiljala u dvorištu.

Odmor za dušu i telo

Republika

Foto: ATA Images

Svetlana Ceca Ražnatović

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović ima velelepno zdanje na Kipru, i to tik uz obalu mora. Ono što je posebno interesantno jeste da, osim bazena, dvorište krasi i kapela, koju su osveštali sveštenici Srpske pravoslavne crkve. Cecina vila je vredna oko dva miliona evra, a u njoj se nalazi i SPA centar, manji bazen, dva džakuzija i soba za masažu, u kojima, pored pevačice, uživaju i njena deca, kao i ostali članovi porodice i prijatelji, koji neretko s njima borave na ostrvu.

Saša i Brega u Perastu, Samardžić u Dobroti

Republika

Foto: ATA Images

Saša Matić

Saša Matić i Goran Bregović našli su svoje letnje utočište u Perastu. Matić je pazario apartman uz more, dok Brega ima čak dve nekretnine. Prvo je kupio trospratnu kuću od kamena od oko dva i po miliona evra, a zatim hotel i vilu "Perast", gde je otvorio restoran s terasom s pogledom na more. Željko Samardžić letuje u Dobroti gde ima svoju nekretninu i gde obožava da ribari sa lokalnim ribarima.

Oni vole da krstare i usidre se gde žele

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Lepa Brena na svojoj jahti

Za razliku od nekih koji vole da uživaju na obali, dosta poznatih voli da plovi svojim luksuznim brodovima. Tako su Lepa Brena i Boba Živojinović pazarili jahtu da bi mogli da krstare Jadranom i usidre se u kojoj god požele luci. Jedan od strastvenih ljubitelja jahti je i nekadašnji legendarni fudbaler Dejan Savićević. Jedna od glavnih atrakcija svakako bude kada se u nekoj od crnogorskih luka usidri, prema mnogim mišljenjima, najbogatija Srpkinja Sandra Meljničenko sa suprugom Andrejem, koji poseduju jedno od najskupljih luksuznih plovila na svetu, čija cena se procenjuje na 450 miliona dolara. Njih dvoje obožavaju da krstare Mediteranom, gde se svi dive njihovom brodu koji iznutra deluje kao pravi mali grad. Pored tri bazena, u njemu se nalaze brojne prostorije, diskoteka i mnogo toga u čemu može da se uživa. Na jahti se takođe nalaze i gliseri, kao i helidrom, s kog Meljničenkovi često i helikopterom znaju da svrate do obale. Cela porodica Đoković isto tako voli da prokrstari Jadranom, pa se na luksuznim brodovima, pored teniskog asa Novaka, mogu videti i ostali članovi njegove porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading