Sloba Radanović izneo ŠOKANTNE detalje iz DETINJSTVA: Sa 14 godina sam PRVI PUT video more! (VIDEO)

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

19.07.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović progovorio o privatnom životu i detinjstvu.

Sloba Radanović izneo ŠOKANTNE detalje iz DETINJSTVA: Sa 14 godina sam PRVI PUT video more! (VIDEO)

Foto: Republika TV

Sloba Radanović ovih dana boravi u Budvi, gde ima nekoliko zakazanih nastupa na Crnogorskom primorju, a za Republiku je kroz suze ispričao da je sa 14 godina prvi put bio na moru.

Republika

Foto: ST/V.Lukić

Slobodan Radanović

Naime, Sloba je poznat po skromnosti i prizemnosti, pa se nije libio da ispred naše kamere ispriča kakvo mu je letovanje bilo u detinjstvu, te da ga nije sramota što je tada bio paradajz-turista.

- Prvi put sam sa 13 ili 14 godina otišao na more. I to me je moj brat odveo. Ja sam tada bio ne paradajz-turista nego, ono, još gore od toga. Sve što smo mogli da učinimo u tim trenucima da nam bude lepo, da se lepo provedemo za tih, koliko smo bili, deset dana mi smo uradili. Nije tu bilo ničega previše, čak je veoma skromno bilo - priča Sloba za naš portal s knedlom u grlu i kaže da mu ni tada, a ni sada nije bilo bitno šta jede i koliko to košta:

Republika

Foto: ST/V.Lukić

Slobodan Radanović o detinjstvu

- Zar je bitno šta jedeš i gde obitavaš? Bitno je da svi dođemo na ovu plažu i da se okupamo i uživamo u suncu. To su stvarno budalaštine i komentare kad čujem: "Paradajz-turisti"! Pa šta jedeš kod kuće, paradajz ne jedeš? Ljudi ponesu šta imaju, snalaze se, bitno im je da dovedu decu da vide more. Ja sam sa 14 godina video more prvi put u životu i tada sam se oduševio. Danas je isto teško vreme. Svako ko je uspeo danas da dovede decu na more on je superroditelj. Svaka im čast na koji god način da su uspeli da dođu i prožive tih deset dana ovde pored svega što se dešava - rekao je Sloba.

Ibrahimović je velika ljudina, dosta pomaže ljudima

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

Nedavno je na Instagram nalogu Zlatana Ibrahimovića osvanuo snimak s treninga na kojem trenira uz pesmu Slobe Radanovića. Pevač ne krije oduševljenje jer je kao mali mnogo voleo baš ovog fudbalera.

- Vrlo mi imponuje. Zlatan je moj omiljeni igrač. Kao mali sam bio zaluđen za fudbal. Još kao klinac, kad se Zlatan pojavio, mnogo sam ga voleo. Pogotovo što je s ovih prostora i što je van tih nekih igračkih kvaliteta. On je jedna velika ljudina, pravi humanitarac, dosta ljudima pomaže. Šta ti mogu reći, osim da mi imponuje što me je objavio - priča Radanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Tina

19.07.2022 17:37

Sloba divan i skroman decko, zato sad mu sve ide sa Jelenom imaju vilu i restoran

Sara

19.07.2022 18:28

Kakav pateticar majko sveta. Reciklira teme s twitera da bi bio eto u trendovima dobrica. Ko kaze da su drugi ucesnici videli more 90tih . Ili Viki, Dalila, jesu divne sto nisu imale za more ko i on. Cas pogacice , cas paradajiz , karta sazaljenja za presvetog . Nikakve muskosti u njemu , stalna kuknjava i patetika.

Mi

19.07.2022 18:34

Kako on redovno kuka na detinjstvo i hvali se periodom posle Zadruge, sta je gospodin radio od 18 do 28, to je nesto u maglovenju, znamo da mu je zena radila a sta je ON radio.