Tea Tairović RAZOČANA: Neće me niko, a na meni sve PUCA! Ljubavni status mi je SREDNJE ŽALOSTAN! (VIDEO)

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

19.07.2022

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Tea Tairović progovorila o ljubavi i bakšišu.

Tea Tairović RAZOČANA: Neće me niko, a na meni sve PUCA! Ljubavni status mi je SREDNJE ŽALOSTAN! (VIDEO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

Pevačica Tea Tairović napravila je haos na nastupu u Budvi, gde ju je naša ekipa snimila, dok joj je publika skandirala. Iako na njenim nastupima sve pršti od strasti, atraktivna folkerka za Republiku tvrdi da joj u ljubavi baš i ne ide sjajno. 

- Udvarača ima. Nije to sad ništa vredno pomena. To je onako usput. Ja nemam vremena, niti se na jednom mestu puno zadržavam, samo udele komplimente i to je to. Moj ljubavni status je kao i uvek srednje žalostan - rekla je pevačica, pa se našalila na račun svog seksepila:

Foto: ST/V. LUKIĆ

Tea Tairović

- Niko me neće, a na meni sve puca!

Ona je zatim prokomentarisala to što su društvene mreže preplavljene klipovima na kojima mlati šuške, zbog čega je mnogi nazivaju kraljicom bakšiša.

- To tako izgleda na snimcima, ali to zaista nije tako. A što se tiče nastupa kao što je ovaj, kada smo odvojeni od publike, bakšiš nije nešto čime se mi pevači vodimo, nego se vodimo time da atmosfera bude odlična. To je ono što bude ili ne bude, niko o tome specijalno ne razmišlja - kaže folkerka za naš portal i dodaje kako je došlo njeno vreme:

Foto: ST/V. LUKIĆ

Tea Tairović o ljubavi

- Moj maksimum je sada, ali ja se nadam da ću ići i dalje. Iako ne budem, zapravo sam publici zahvalna na svemu što sada imam. Ovo je stvarno nešto što retko ko doživi i jako sam srećna.

U poslednje vreme dosta se spekuliše o njenim nekretninama, pa smo je pitali da li će pazariti još neku nakon letnje turneje.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Tea Tairović o karijeri

- Ja sam i pre svega ovoga bila stambeno obezbeđena, ali ko zna videćemo. Možda.  Polako - zaključila je pevačica.

Kompletan intervju sa pevačicom Teom Tairović pogledajte u videu na početku teksta!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Čaki

19.07.2022 14:54

Skupa si mnogo,to ti je cena slave..i ja te neću...🤭