Ceca ODUŠEVILA, za svoje najveće HITOVE pisala reči: Oprobala sam se kao TEKSTOPISAC! (VIDEO)

Autor: Marko Pantić

Zabava

19.07.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ceca o Marini Tucaković i teskovima pesama.

Ceca ODUŠEVILA, za svoje najveće HITOVE pisala reči: Oprobala sam se kao TEKSTOPISAC! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Ceca

Svetlana Ceca Ražnatović priznala je da album ne izbacuje jer na estradi vlada autorska kriza, a da se ona ni sa kim još nije dovoljno konektovala kao sa Marinkom Tucaković, te da se nada da će se uskoro neko pojaviti.

-  Pevačica je progovorila i o autorskoj krizi, koja se često navodi kao glavni razlog što je sve manje hitova u poslednje vreme.

Foto: ATA Images

Ceca o tekstovima pesama

- Teško je otkada nas je Marina napustila jer ja sam navikla na taj stil pisanja s Marinom, na poruku koja se šalje kroz tekst, ona daje život toj melodiji, ona je smisleno pisala i tačno je znala koja je to meta, šta želi da kaže i jako je teško otkako je nema... Ja se nadam, optimista sam, da ću napraviti tu neku emotivnu konekciju posle nje da probam da uradim nešto što sam radila svih ovih godina s Marinom. Mi smo bile veoma povezane, ali opet kažem, optimista sam, možda ću sa nekim opet naći taj neki sklop energije da se poklopi da napravimo nešto dobro.

Foto: ATA Images

Ceca o Marini Tucaković

Ceca je otkrila i da se čak ona sama u nekoliko navrata oprobala kao tekstopisac, pa navela nekoliko njenih najvećih hitova u kojima je učestvovala što se samog teksta tiče.

- Već sam ja pisala "Pustite me da ga vidim" i napisala sam deo u pesmi "Beograd" - "ovo sećanje ruši meni sve, moj Beograde, zagrli me", onda sam napisala drugu strofu za pesmu "Oproštajna večera". "Pustite me da ga vidim sama", a ovo ostalo sam s Marinom, a u pesmi "Isuse" reči "ajde, bre, daj ne laži me" su neki poistovećivali da se ja obraćam Isusu, gluposti, ja se obraćam liku pesme, ne Isusu. Ali da vam kažem nešto iskreno, ne volim tu vrstu eksperimenta, mogu neki mali izlet da napravim, ali uz konsultacije. Ja sam više za to da se sve da profesionalcima i da svako odradi za šta je talentovan, a ja znam da pevam, znam da dam emociju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading