Tamari Đurić SEVNULE GAĆICE! Starleta raširila noge i pokazala šta KRIJE ispod minića, muškarcima se DIGAO PRITISAK od ovog prizora! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

19.07.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić pokazala čime raspolaže.

Tamari Đurić SEVNULE GAĆICE! Starleta raširila noge i pokazala šta KRIJE ispod minića, muškarcima se DIGAO PRITISAK od ovog prizora! (FOTO/VIDEO)

Foto: instagram.com/tamarastar89

Tamara Đurić

Starleta Tamara Đurić važi za jednu od najpoželjnijih na našoj javnoj sceni, bez obzira na to što je udata i majka ćerkice Tamare. Uvek je bila jedna od najzgodnijih, sređena od glave do pete, a poznata je i kao neko ko ume da napravi skandal kada to poželi, da bude glavna tema javnosti, ali i da svakome odgovori i žestoko oplete po svemu i svakome kada je to potrebno.

Republika

Foto: Instagram.com

Tamara Đurić

Ona je veoma aktivna i na društvenoj mreži Instagram, gde neretko objavljuje provokativne fotografije, a sada je najnovijim snimcima raspametila sve svoje pratioce, naročito mušku populaciju.

 

 

Naime, ona se snimala u svom automobilu, a onda pokazala izvajano telo i bujne grudi koje su se ocrtavale kroz prvoidnu majičicu. Potom je telefon spustila niže, suknja se podigla i pokazala previše, te su se mnogima oči zaustavile na belim gaćicama koje su sevnule.

Tamara nije obraćala pažnju na ovo, već je samo nastavila da se snima, a sigurni smo da su mnogi vraćali snimak kako bi videli šta se krije ispod Tamarine garderobe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vesna

19.07.2022 13:41

Ta nakaza lici na sve osim na zgodnu zenu

SIKKER

19.07.2022 19:02

Kom se muškarcu na OVO diže taj nije normalan