PREUČEN Ivan Gavrilović zbog devojke! Poznati KRIMINALAC ga sačekao, za dlaku izbegao SMRT!

Autor:

Zabava

18.07.2022

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Gavrilović opkoljen na splavu.

PREUČEN Ivan Gavrilović zbog devojke! Poznati KRIMINALAC ga sačekao, za dlaku izbegao SMRT!

Foto: Republika.rs

Pevač Ivan Gavrilović jedan je od simbola devedesetih godina, a nedavno je otkrio da je tokom jednog nastupa batine dobio od Slaviše Pavića Pirketa, ozloglašenog kriminalca sa beogradskih ulica.

Republika

Foto: Republika.rs

Ivan Gavrilović

Gavrilović kaže da nije istina da su se devedesetih svi drogirali i da je jedan od retkih koji je to radio bio upravo Pirke, prenosi Kurir.

- Od njega sam dobio batine. Bila je riba koja je furala sa njim. Ja ulazim u klub gde me čekaju Jami i Karamela i penjem se i ona počne da mi se kači. A lepa j*bote, i ja joj kažem da me sačeka, samo da se pozdravim sa prijateljima. I kako sam uzeo piće vidim samo krug oko mene - priseća se Gavrilović i dodaje:

Republika

Foto: Republika.rs

Ivan Gavrilović o batinama koje je dobio

- I kreću da me nabadaju pesnicama. I skočim na jakne i počnem da vičem da hoće da me ubiju. Bio je tada ozloglašeni klub, ako te odvedu na terasu mogu da te roknu, ubace te u Savu i ode sve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading