Jedina fotografija Predraga Mijatovića i Elene Karaman o kojoj BRUJI javnost! Život im je promenila TRAGEDIJA, a ona je NEPREPOZNATLJIVA! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.07.2022

06:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavila se jedina fotografija Predraga Mijatovića i Elene Karaman.

Jedina fotografija Predraga Mijatovića i Elene Karaman o kojoj BRUJI javnost! Život im je promenila TRAGEDIJA, a ona je NEPREPOZNATLJIVA! (FOTO)

Foto: Starsport/printscreen/instagram.com

O ljubavi Predraga Mijatovića i Elene Karaman se devedesetih godina pričalo naširoko. Verovalo se da je njihova ljubav vanvremenska i da ne postoji ništa što bi ih razdvojilo.  Dobili su dva sina, Luku i Andreja, koji je nažalost 2009. godine preminuo, što im je živote promenilo iz korena. Elena se udala sa samo 18 godina za jednog od tada najpoželjnijih fudbalera, a novinske stupce su punile priče o njihovoj ljubavi, koja je na zaprepašćenje svih pukla 2001. godine.

Republika

Foto: instagram.com/elena.karaman

Elena Karaman

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija iz perioda njihove veze, na kojoj se vidi da su srećni i privrženi jedno drugom, ali ono što su mnogi primetili jeste činjenica da se Peđa nije mnogo promenio iz tog perioda, dok je Elena u potpunosti drugačija, a sa plavom kosom koju je tada imala, neprepoznatljiva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Elena se nakon Mijatovića udavala još dva puta, ali ni ti brakovi nisu bili uspešni, dok je Peđa već dve decenije u braku sa Anetom Milićević, sa kojom je dobio tri ćerke.

Republika

Foto: Starsport

Predrag Mijatović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Nije lepo

18.07.2022 09:24

Ona se drogirala 2/3 njihovog braka. Pa i u trudnoći. On ju je voleo i molio da se sredi. A kada su on i deca postali smor i teret otišla je dalje i bolelo je uvo! Znamo

Adi

18.07.2022 09:59

prvih godina po razvodu ucenjvala ga je za bolesno dete... da je dobra duša ne bi se posle udavala za kriminalca i ubicu