ISPOVEST Marine Visković: Volim da mi muškarci plaćaju putovanja! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.07.2022

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Marina Visković otvoreno je progovorila o svom životu

ISPOVEST Marine Visković: Volim da mi muškarci  plaćaju putovanja! (VIDEO)

Foto: Republika TV

Dok se mnoge njene koleginice snebivaju da pričaju o tome kako ih muškarci finansiraju, pevačica Marina Visković kaže da ne vidi problem u tome da joj momci s kojima je u dugoj vezi plaćaju skupa putovanja. Ona je u video formatu "ISPOVESTI" Republika TV-a, otkrila da na novac koji imaju njeni partneri gleda kao na zajednički, te i da je ne pogađaju komentari da su joj luksuzan život obezbedili drugi.

- Normalno je da mi momak plati putovanje ako je u mogućnosti. Ne znam zašto se ljudi čude tome. Nisam imala mnogo partnera, imala sam duge veze i na to gledam kao na brak. Nema u tim vezama ovo je moje, ovo je tvoje. Neću da se foliram, uvek pričam iskreno. Imala sam teške trenutke u životu, tada su mi pomagali prijatelji, a sada mnogo zarađujem. Kad imam, trošim, kad nemam, onda ne - kaže na početku razgovora pevačica, pa se osvrće na komentare da je ranije redovno rasturala veze zauzetim muškarcima:

Foto: Promo/Martin Krivokapić

MArina Visković, Ispovest

- Nikada nisam nikome rasturala brak. Neko sam ko mnogo poštuje porodicu, zaslužujem mladog i slobodnog dečka da s njim sve gradim. Nikada me nisu privlačili zauzeti, naravno, nisam savršena, ali da baš idem dotle, nikada. Ne bih volela nikada da imam treću osobu u vezi. Nikada nisam proveravala dečku mobilni. Nikada nisam virila da vidim da li me vara, nisam kopala po porukama da vidim s kim se dopisuje. Poštujem tuđu intimu i želim da poštuju drugi moju. U telefonu imam svašta, od poruka i s prijateljima i s porodicom. Ne mora momak da zna sve.

Viskovićka kaže da nikad nije doživela da je partner prevari.

Republika

Foto: Promo/Martin Krivokapić

MArina Visković, Ispovest

- Mene može da prevari samo lud čovek! Neko ko ima dijagnozu i ko je zreo za lečenje. Preko prevare ne bih prešla, ali ako bi ljubav bila mnogo jaka, možda i da - zaključuje pevačica.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Leki

17.07.2022 14:37

👏👏👏 👏👏👏👏