ISPOVEST Jovane Ljubisavljević: Prvi put progovorila o "aferi" Stefana i Marijane, a SUZE su na jednu priču same tekle! ! (VIDEO)

Autor: Melina Gvero

Zabava

09.07.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana je prvi put progovorila o situaciji iz Zadruge kada se pojavio sporan klip da su Stefan i Marijana bili sami u ekonomskom delu dvorišta

ISPOVEST Jovane Ljubisavljević: Prvi put progovorila o "aferi" Stefana i Marijane, a SUZE su na jednu priču same tekle! ! (VIDEO)

Foto: Republika TV

Bivša učesnica rijalitija, a sada voditeljka emisije "Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević" na portalu Srpskog telegrafa Republika.rs Jovana Ljubisavljević uoči finala, kada će se konačno posle 10 meseci pogledati u oči s dečkom Stefanom Karićem, progovorila je o tome kako je njihovu ljubav nadaljinu iznela na mišiće, i sve to u emisiji "ISPOVESTI" u produkciji REPUBLIKA TV-a

- Kao lav sam se borila za nas, čak je Stefan više puta rekao da sam za 80 posto stvari ja zaslužna što smo uspeli i što smo ovde gde smo. Nijednu noć nisam spavala, već sam čekala da se on pokrije, pa onda legnem - priznala je Jovana u ispovesti za Republika TV, tokom koje nam je otvorila dušu:

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Jovana Ljubisavljević

 

- Za svih ovih 10 meseci nisam htela do njega da dođe bilo kakva informacija koja može biti dodatno oblikovana, te zato nisam izlazila nigde, nisam disala, nisam spavala kako treba. Deset meseci sam gledala da nešto ne propustim na strimovima. "Zadruga 5" mi je teže pala nego "Zadruga 4". Drugačije je kad smo zajedno pred kamerama, a drugačije kad ne mogu ništa da mu kažem ni uradim. Našu vezu sam iznela na mišiće. Ono što je najviše zaintrigiralo javnost i o čemu se mnogo spekulisalo jeste video-snimak na kojem se vidi da se Stefanu gubi trag u šteku ekonomskog dvorišta, a gde mu se, navodno, pridružila zadrugarka Marijana Zonjić.

Foto: ST/N. Mutić

Jovana Ljubisavljević

 

- Spornu noć s Marijanom sam gledala, nisam čitala naslove i gledala Jutjub snimke i dopuštala da mi drugi kroje mišljenje. Iz ugla nekog ko je bio tamo, poznajem prostor, oboje su bili ozvučeni, tamo je voda kojom se poje patke. On je nju prskao, ona je otišla u toalet i to je to. Pokazao je da me voli i poštuje, tako da tu nema mesta nikakvim spekulacijama, ništa se nije desilo što bi mene navelo da posumnjam - zaključuje Ljubisavljevićeva.

Foto: Nikola Mutić

Jovana Ljubisavljević

 

Kompletnu "ISPOVEST" Jovane Ljubisavljević pogledajte u videu na početku teksta, a ako ste neku epizodu porpustili pogledajte je klikom na link
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading