"Ja sam gospodarica u našem braku" Danijela Dimitrovska prvi put progovorila o ROMANSI sa Admižićem, a onda je usledio RAZVOD!

Autor:

Zabava

13.07.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako je pričala Danijela Dimitrovska o braku sa voditeljem Ognjenom Amidžićem!

"Ja sam gospodarica u našem braku" Danijela Dimitrovska prvi put progovorila o ROMANSI sa Admižićem, a onda je usledio RAZVOD!

Foto: youtube.com/printscreen

Nakon deset godina braka, top model Danijela Dimitrovska Amidžić i TV voditelj Ognjen Amidžić odlučili su da se razvedu.

Međutim, jednom prilikom tokom gostovanja u emisiji ,,Magazin In" Danijela je otvoreno pričala o svom braku sa Ognjenom, što je mnoge iznenadilo, jer ona je uspela da svoj privatni život sačuva van domašaja javnosti, ma koliko da su u estradnim vodama. 

Republika

Foto: ATA Images

Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić razvod

 

- Mi smo zajedno 10 godina, imamo dete i vidi se kroz funkcionisanje da li postoji emocija, a ne samo u rečima - rekla je Danijela i otkrila privatni detalj.

- Ja sam gospodarica u našem braku, on je to potvrdio. Matija i on se šale za to, jer me pitaju za sve, kao u hotelu - izjavila je u emisiji "Magazin IN".

Podsetimo, njih dvoje su se obratili zajedničkim saopštenjem kako bi potvrdili ove navode.

Republika

Foto: ATA Images

Danijela Dimitrovska

 

- Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave - rekli su u zajedničkoj izjavi, pa dodali:

- Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi.

Ognjen i Danijela su se venčali 2012. godine u crkvi u Bogorodičinoj crkvi u Zemunu. Godinu dana kasnije dobili su sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading