Mirko Šijan objavio privatni porodični portret: Bojana Rodić u mini bikiniju, a jedan detalj je svima privukao pažnju! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.07.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Šijan podelio porodičnu fotografiju sa Bojanom Rodić.

Mirko Šijan objavio privatni porodični portret: Bojana Rodić u mini bikiniju, a jedan detalj je svima privukao pažnju! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Mirko Šijan na svom Instagram profilu podelio je sa pratiocima porodičnu fotografiju, na kojoj pozira sa suprugom Bojanom Rodić, ali i sinoć Zoranom Šijanom. Sin Goce Božinovske raznežio je sve pratioce, naročito pripadnice lepšeg i ženijeg pola. 

Republika

Foto: ATA Images

Mirko Šijan

 

Mirko je pozirao sa ženom Bojanom, a sina Zorana je držao u naručju. Fotografija je završila na Instagramu, a ljudi nisu prestajali da komentarišu kako su Bojana i Mirko lep par.

Republika

Foto: Instagram.com

Mirko Šijan i Bojana Rodić

 

Inače, par je u avgustu 2021. godine dobio svoje prvo dete kom su ime dali po Mirkovom ocu Zoranu.

Jednom prilikom Mirkova majka Goca otkrila je kako se slaže sa snajkom.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Goca Božinovska

 

- Kod nas nema nikakvog ustručavanja, mi pričamo kao da sam je ja rodila. Nikad se ne svađamo, nemamo nesuglasica, jer smo mi na dva posebna sprata, svako je za sebe, kad me pozovu ja odem, kad ih pozovem oni dođu. Kad me pozovu na ručak, odem kod njih, kad ja kuvam, ja zovem njih - rekla je jednom prilikom Goca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading