NASLEDNIK folk zvezde počeo da se BAHATI: Sin Dragane Mirković pokazao KOLA od 400.000 evra!

Autor:

Zabava

03.07.2022

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Bijelić se pohvalio delom voznog parka u Austriji, a zatim snimao i kako vozi brod

NASLEDNIK folk zvezde počeo da se BAHATI: Sin Dragane Mirković pokazao KOLA od 400.000 evra!

Foto: ST/D. KADIĆ

Folk zvezda Dragana Mirković jedna je od retkih koja je sačuvala decu od medijskog eksponiranja do njihovog punoletstva, često ističući da njenog sina Marka (22) i ćerku Manuelu (20) ne interesuje javni život, te da nisu hteli da privlače pažnju ni na društvenim mrežama.

Međutim, čim je stasao, i kako mnogi komentarišu, izrastao u pravog frajera, naslednik pevačice i biznismena Tonija Bijelića poželeo je da se i sam javno pohvali bogatstvom koje je nasledio od roditelja. On je na Instagramu objavio deo voznog parka u Austriji, koji se procenjuje na oko 400.000 evra, a zatim je pokazao ni manje ni više nego kako vozi i brod.

Foto: youtube printscreen

Pevačica Dragana Mirković

Poznato je da Gaga i njen suprug poseduju ozbiljno bogatstvo, te da imaju najskuplja kola, koja od njih kupuje pola estrade, pa čak i neke svetske poznate face s obzirom na to da su ovlašćeni za prodaju luksuznih automobila i vlasnici jedne fabrike. Njihov sin Marko pokazao je samo deo, sasvim sigurno, milionskog porodičnog voznog bogatstva. On je snimio luksuzna vozila parkirana u garaži, od kojih je svim ljubiteljima brzih mašina verovatno zastao dah.

Prvo se pohvalio džipom mercedes, čija cena nije ispod 100.000 evra, zatim ferarijem od preko 200.000 evra i na kraju vozilom KTN, za koje su dali takođe oko 100.000 evra.

- To je to - napisao je kratko Marko uz objavu na društvenoj mreži, kao da je to sitnica.

Na sve to, Marko je na instastoriju okačio kako vozi besnu mašinu, a zatim i brod, pa bi se reklo da mu baš prija da se eksponira na ovakav način, te da je rešio da nadoknadi sve što je propustio, dok je njegova majka tvrdila da ga to ne zanima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading