Dragana pevala po OLUJI i najvećem PLJUSKU! Pevačica rizikovala da je UDARI STRUJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.06.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković pevala po najvećoj oluji.

Dragana pevala po OLUJI i najvećem PLJUSKU! Pevačica rizikovala da je UDARI STRUJA! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Pevačica Dragana Mirković održala je prekjuče nastup u Sokolcu pred više desetina hiljada ljudi, a u jednom trenutku umalo je nije udarila struja!

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/dragana_mirkovic

Dragana Mirković

Naime, kiša je padala neposredno pred njen nastup, a kad se vreme primirilo, izašla je na scenu, da bi se nebo ponovo otvorilo. Iako su nadležni pevačicu upozoravali da nije bezbedno da se peva po grmljavini, vetru i kiši zbog kablova, koji ne smeju da dođu u dodir s vodom, ona nije htela da izneveri one koji su došli da uživaju na koncertu.

- U prvom delu koncerta delovalo je da će sve proći bez kiše, Dragana je ređala svoje hitove, koje je publika horski s njom pevala. U jednom trenutku je počelo da grmi i seva sa svih strana, Mirkovićeva je znala da će morati da prekine nastup, ali je publika počela da skandira. Bilo je jasno da niko neće da se sklanja. Dragani su organizatori rekli da mora da siđe jer nije dobro da po kiši bude među kablovima jer je opasno, da može da je udari struja, ali je ona rekla da ne može da izneveri publiku - priča nam izvor koji je bio na licu mesta.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/dragana_mirkovic

Dragana Mirković pevala tokom oluje

Pevačica je uspela da privede nastup kraju, a posle koncerta je rekla da joj nije bilo teško da peva po kiši jer je videla koliko se publika uželela njenih pesama.

- Hvala svima koji su došli i izdržali nevreme zajedno sa mnom. Ganuta sam zbog tolike ljubavi, ali to i jeste motiv da pevam sve ove godine i nastavim i ubuduće da dajem sve od sebe. Nije bilo lako da pevamo po najvećem pljusku, ali smo nekako izdržali. Samo mi je bilo bitno da nešto ne eksplodira, ipak je tu mnogo tehnike, a verujte da smo bili mokri do kože! Nije mi bio prvi put da pevam na kiši, ja čak nisam ni osetila - rekla je folk zvezda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading