Marinu Visković POLJUBILA devojka na nastupu, pa usledila PROSIDBNA: Reakcija pevačica će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.07.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Visković zaprošena od strane devojke!

Marinu Visković POLJUBILA devojka na nastupu, pa usledila PROSIDBNA: Reakcija pevačica će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

Foto: Promo/Martin Krivokapić

Pevačica Marina Viskovic dozivela je sok kada joj je na nastupu u Budvi, u krcatoj tamosnjoj diskoteci prisla zena na bini i poljubila je u usta! Naime, jedna od najpopularnijih i najlepsih pevacica na ovim prostorima nastupa punom parom i uveliko promovise nove pesme "Ibica" i "Bomba" koje postaju pravi hitovi. Paznju izaziva gde god se pojavi, ali ovako nesto ni sama nije ocekivala! 

Republika

Foto: Promo/Martin Krivokapić

Marina Visković

 

- Ta zena se u toku njenog nastupa popela na binu, verovatno poznaje nekog tu iz obezbedjenja, pa su je pustili da prodje. Mahala je Marini koja joj je prisla, a ova je iskoristila trenutak i poljubila je u usta. Uz to joj je rekla da je mnogo voli i da bi je "ozenila". Marina je bila totalno zatecena, samo se okrenula i nastavila da peva, dok je nepoznata devojka sisla sa bine i vise se nije vracala, kaze nas sagovornik sa lica mesta.

Republika

Foto: Promo/Martin Krivokapić

Marina Visković Ibiza

 

Ovu pricu potvrdila je i Viskovicka, koja kaze da joj se ovako nesto prvi put desilo.

- Tacno je to sto ste culi, bas me zatekla devojka u trenutku. Nemam nista protiv lezbijki i gejeva, naprotiv, svako ima pravo da voli koga hoce. Ja sam samo bila iznenadjena, jer nisam ocekivala tako nesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading