SRAMOTNO! Evu Ras (81) prolaznici gađali FEKALIJAMA, ona otvorila dušu i priznala da trpi veliku TORTURU! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.07.2022

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eva Ras otvorila dušu o neprijatnim scenama na ulici koje su joj se događale!

SRAMOTNO! Evu Ras (81) prolaznici gađali FEKALIJAMA, ona otvorila dušu i priznala da trpi veliku TORTURU! (FOTO)

Foto: A. Nalbantjan

Glumica Eva Ras kaže da često trpi torturu na ulici od prolaznika koji se ne slažu sa njenim mišljenjem, zbog čega je na meti čak i fizičkih napada.

- Reagujem tako što ih žalim, taj koji ima potrebu da gađa jednu babu fekalijama, mora da ima jedan jako tužan život, jer nije normalno da posle 63 godine bavljenja kulturom, da u Beogradu nemam izdavača. Ne možete nikome ni da zamerate, Bog je veliki - priča Eva koja kaže da je dugo tražila izdavača za svoju knjigu, ali u prestonici niko nije bio zainteresovan, prenosi Blic. 

Republika

Foto: A. Nalbantjan

Eva Ras biografija

 

- Drugo izdanje knjige za godinu dana. Knjiga je izašla u Banjaluci, ovde je niko neće. Tamo sam veliki pisac, život je pun paradoksa. Ispričala sam to u nekoj emisiji i komentari čitalaca su bili takvi: “Baba, nula”... Nemaju milosti ni kada imate 81 godinu, besna je glumica koja misli da se o njoj stvorila pogrešna slika.

Republika

Foto: Republika.rs

Eva Ras

 

Eva Ras je nedavno u intervju za portal Republika.rs otkrila kako je saznala za smrt njegov pokojnog supruga i ćerkinu tragediju. Detaljnije možete pogledati u nastavku teksta u video priligu, jer se glumica prvi put toliko otvorila o svom životu:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (4)

Loading
Mirko

02.07.2022 14:11

Ona nikoga ne poštuje i svakoga vredja. Gledali smo je na Farmi i u intervjuima. Baba mrzi ceo svet.

Crni Gruja

02.07.2022 23:57

I koga zna i ne zna vrijeđa, ne poštuje nikoga, pa kako onda kaže da je neko stvorio pogrešnu sliku o njoj, sama je tu sliku dala javnosti da je baba koja svašta radi ne bi li došla do kadra. Do prije nekoliko godina sam je poštovao. Svakakve gadosti je pričala i o kolegama.

Dragana N

03.07.2022 05:15

Na farmi je ostavila vrlo los dojam o sebi, toliko los da niko od prijatelja i kolega nije dosao da je doceka kada je izasla. Bila je bas negativna prema farmerima, a svi su se trudili oko nje. Cak je Vendi, koja nema dlake na jeziku, bila veoma korektna i ljubazna prema njoj. Izasla je, a da se ni sa kim nije pozdravila. Bilo je bas mucno gledati. Ne znam sta je zapravo ocekivala!?

Suzana

03.07.2022 10:44

Imam poštovanja prema starijim ljudima,ali ova spodoba nikoga ne poštuje ,a svakoga vređa i ponižava. Njeno ime nije Eva nego Zlo i to je razlog što joj ljudi uzvraćaju na takav način. I sve što joj uzvraćaju ,opravdano je!