PROFESOR KOPRIVICA POSLE UDESA: Vozač je bio mlad i imao alkohol u krvi! Počeo je da koči tek kada je osetio udarac! Imali smo sreće! (VIDEO)

Autor: SLAĐANA STEPANOVIĆ / Republika

Hronika

02.07.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni beogradski profesor Fakulteta za sport i fizičku kulturu Vladimir Koprivica i njegova žena Dragana povređeni su u udesu koji se dogodio sinoć oko 21.30 časova.

PROFESOR KOPRIVICA POSLE UDESA: Vozač je bio mlad i imao alkohol u krvi! Počeo je da koči tek kada je osetio udarac! Imali smo sreće! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/Republika News

Vladimir Koprivica

Nakon nezgode je ispričao za Republiku da je vozač njegovu suprugu nosio čak desetak metara na haubi.

- Žena i ja smo bili u Lidlu i vraćali smo se, čekali smo zeleno svetlo. Ono se upalilo i počeli smo da prelazimo ulicu. Negde na sredini automobili koji skreću sa Ade, tamo gde je Lidl, obično tu ubrzavaju, a semafor kratko traje i čovek je u punoj brzini udario moju ženu - ispričao je Koprivica za naš portal.

- Mene je odgurnuo, ja sam pao na asfalt, a ženu je pokupio na haubu i nosio je desetak metara napred i onda je pala sa haube - prisetio se sinoćnjeg događaja.

Foto: Printscreen/Instagram/Vladimir Koprivica

Vladimir Koprivica

Omiljeni beogradski profesor rekao je i da je vozač bio mlad čovek i da je malo više popio.

- To je jedan pokazatelj kako ne treba da vozimo - rekao je.

- Dovoljan je jedan trenutak da promenimo i svoj i tuđ život - naveo je.

Kaže i da su on i supruga imali sreće i da su posledice male, ali da ova nezgoda mora da bude nauk mladim vozačima.

Raskrsnica na kojoj se udes dogodio poznata je, kaže, po sudarima i po stradanjima pešaka i motociklista, a da noću ona nije dobro osvetljena. 

- Mislim da je bio sitroen, ali ne mogu da procenim brzinu. Jedan automobil se zaustavio, a on je bio iza tog automobila, preticao ga je, bez ikakvog kočenja. Počeo je da koči tek kad je osetio udarac. Pretpostavljam da je to brzina od oko 50 km/h - rekao je Koprivica.

Napominje i da je njegova supruga Dragana juče detaljno pregledana u Urgentnom centru i da je zadobila naprsnuće L1 pršljena. Smeštena je na Banjici i, na sreću, povreda ne zahteva operativno lečenje.

- Ona se dobro oseća, bile je u svesnom stanju. Velika je sreća da nije pala na glavu. U ovoj velikoj nesreći, koja je mogla da bude tragična, bilo je i dosta sreće - zaključio je profesor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading